Bebeğimin kakası normal mi?

parlaa35

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
3
0
1
29
Merhaba kızlar, oğlum 2 aylık ve kakası fotoğraftaki gibi, sümüksü şeyler var içinde. Sizde bebeklerde bu durum normal mi yoksa doktora gitmeli miyim ?

Evet anne sütü alıyor, çok nadiren 10 15 günde 1 kere hastane işlerimiz olduğunda 1 ölçek mama veriyorum onun dışında sadece emiyor

Alerjiden kaynakli olabilir. Mukus yogunlasirsa, cok gazlanirsa doktorunuza danisin. Mukus bagirsaklarimizda bir seyler tahrise sebep oldugu zaman olur diskida.

Evet anne sütü alıyor, çok nadiren 10 15 günde 1 kere hastane işlerimiz olduğunda 1 ölçek mama veriyorum onun dışında sadece emiyor
Bence Bi süre takip edin. Sümüksü yapı devam ederse, en önemlisi dışkıda kan görürseniz, kabızlık olursa doktora danışın mutlaka

Alerjiden kaynakli olabilir. Mukus yogunlasirsa, cok gazlanirsa doktorunuza danisin. Mukus bagirsaklarimizda bir seyler tahrise sebep oldugu zaman olur diskida.
Mukus yoğunlaşıyor gibi ama kan gözlemlemedim çok şükür. Bebeklerde süt alerjisi oluyormuş benim bebeğimde de böyle bişey mi söz konusu acaba. Uyanıkken çok huzursuz ve memeyi çok zor emiyor sürekli ağzından çıkarıyor son 2 3 gündür. Doymadığı içinde sürekli emmek istiyor napıcam şaşırdım. Bir de karnında şişlik var gazını çıkarıyor ama şişlik çok azalmıyor sanki

Merhaba kızlar, oğlum 2 aylık ve kakası fotoğraftaki gibi, sümüksü şeyler var içinde. Sizde bebeklerde bu durum normal mi yoksa doktora gitmeli miyim ?

Sadece mukussa görmezden gelin. Çocuğun başka huzursuzluğu yoksa mukus büyüdükçe geçer.
Ciddi egzama kakada kan gibi şeylerden bahsediyorum.
Muhtemelen gazlı bir bebek.
Siz gaz yapacak yiyecekler tüketmeyin protein ağırlıklı beslenin.
Süt içmeyin.

Benim bebegimde oyleydi. Gazi ne kadar cikarsa da bitmezdi. Her karin ultrasonunda gazdan goremedikleri yerler olurdu yani. Sut urunlerini kesin isterseniz bi 3 hafta. Onlardansa 3 hafta sonra duzelme gozlemlersiniz. Bagirsak tepkili alerjiler bu yasta testlerle her zaman cikmiyormus. Deneyerek gormek gerekiyormus o yuzden acil bir durum olmadikca. Bizimde kaka seyrelmesi haftada 1 e kadar dusmustu. Ciddiye alinmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…