Bebeğimin kakası normal mi

hayal kahraman

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bebeğimin kakası normal mi ilk anneliğimin tecrübesizim, bana biraz farklı geldi doktor kontrolümüz var gideceğiz zaten ama şimdi içim rahat etmedi size sormak istedim tecrübeli olanlar bakabilir mi. Resim için özür dilerim şimdiden midesi bulanan bakmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sümüksü kıvamdaysa ve çok sık yapıyorsa bi doktora görünün
Arkadaşımın bebeğinde rota virüs tespit edildi böyle mukuslu kakası olunca
İnşaAllah olmasın tabi sizde ama göstermekte fayda var

Aslında çok sık yapmazdı. Aksine 5-6 günde bir yapan bir bebekti. Doktor önerisiyle nurse harvey's şuruba başladık. O suruptan sonra günde Bi kaç defa yaptığı da oldu 1 kez yaptığı da oldu 2 gün yapmadığı da oldu. Şurup dolapta bekletiliyor. Ne kadar vermeden dışarıda bekletsem bile bazen soğuk oluyor midesini üşütmüş olabilir mi.

Bana da öyle geldi bugün aşı yapıldı 4. Ay aşıları. Aşıdan sonra biraz gezdirdim üşümüş olabilir mi acaba
Merhaba tam da aşı yaptırdınız mı diyecektim. aşılar bazen mukuslu kakaya sebebiyet verebiliyor. Geçen de benim çocuğuma 6.ay aşısını yaptırdım kakası daha katı olmaya başladı. Daha önceden de mukuslu olmuştu aşıdan sonra. Büyük bir problem görmüyorum ben açıkçası.

Mukus içeren normal bebek kakası bu. Bu üşütme takıntısı bi bizim ğlkemizde var herhalde nerede yaşıyorsunu ben hava 22 derece olduğundan beri sadece atletle gezdiriyorum, 5 aylık bebek daha bir kere burnu bile akmadı, çorap zaten kullanmıyorum. havanın 10-15 derece civarı olduğu bir yerde misiniz?

Ayy içimi rahatlattiniz açıkçası çünkü enfeksiyon veya alerji olsa başka belirti olmaz mı. Yine de korktum cevabınız için çok teşekkür ederim

Nigde de yaşıyoruz ama bu zamana kadar osmaniyedeydik buranın havasına daha alışamadı o nedenle üşütmüş olabilir diye düşündüm. Hatta bende alışsın diye aşırı kalın giydirmiyorum ki soğuğa dayanıklı olsun

Üşütmez merak etmeyin ben de kalın giydirmekten korkuyorum terler hasta olur diye. Kakası bizde de oluyor dönem dönem aşırı mukuslu, bazen sulu vs. Doktor bu kadar inceleme çeşit çeşit yapar normaldir dedi

Üşütmez merak etmeyin ben de kalın giydirmekten korkuyorum terler hasta olur diye. Kakası bizde de oluyor dönem dönem aşırı mukuslu, bazen sulu vs. Doktor bu kadar inceleme çeşit çeşit yapar normaldir dedi
Teşekkür ederim cevabınız için. İlk bebeğim biraz evhamli olabilirim. Daha önce 2 düşüğüm var. Meşakkatli yoldan olunca sanırım korkular da fazla oluyor

Mide üşütmesi direk kusmaya sebep oluyor ben de oğlumu üşütüyorum bazen istemeden ve öyle anlıyorum. Soğuk içmeyle ishal olmaz belki ama ayaklarını üşütme derim ishal için.
Sen yine de bi götür mukuslu kaka normal değil

Değişik kokuyor mu, çocukta huzursuzluk var mı kusma falan, rota virüse benziyor. İnşallah değildir.

Teşekkür ederim gidecektik zaten doktora, doğduğu günden beri kusan bir bebek olduğu için ekstra kusuyor mu bilmiyorum açıkçası her zaman ki kadar kusuyor gibi

Değişik kokuyor mu, çocukta huzursuzluk var mı kusma falan, rota virüse benziyor. İnşallah değildir.
İnsAllah değildir kusması var ama normalde de kusan bir bebekti, huzursuzluğu her zamanki kadar var, kakasi da bazen hiç kokmuyor bazen çok kötü kokuyor. Benim bebeğim normalde kaka yapmayan bir bebekti 5-6-7-8 gün yapmazdı o nedenle zaten kakasi kötü kokuyordu beklediği için biz nurse harveys içmeye başladık tuvaletini sık yapmaya başladı ama böyle mukus olmaya da başladı gibi geliyor. Bu kakasi da kokuyordu ama bilmiyorum farklı bir koku mu. Umarım kötü bir şey değildir diş çıkarma döneminde de olabilirmiş sebep diş olsun diye dua ediyorum cevabınız için teşekkür ederim. Ateşi falan da yok bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…