Bebeğimin kafasının sol tarafında bir şekil bozuklugu var gibi nasıl düzeltebilirim?

melibal

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
50
9
28
Bebeğim 3 aylık bu saatten sonra düzelir mi halzey düz kafa yastığı kullanıyorum başka birde babyjem var onu çok kullanmadım başka yastık mi kullansam yada ne yapabilirim ?

Bebeğim 3 aylık bu saatten sonra düzelir mi halzey düz kafa yastığı kullanıyorum başka birde babyjem var onu çok kullanmadım başka yastık mi kullansam yada ne yapabilirim ?
Eki Görüntüle 3297878
3 Çocuk büyüttüm hiçbirine de özel yastık almadım annemin yaptığı yastıkları kullandım yatırdığın zaman sağ sol düz her defasında bi tarafa doğru yatır düzelir

3 Çocuk büyüttüm hiçbirine de özel yastık almadım annemin yaptığı yastıkları kullandım yatırdığın zaman sağ sol düz her defasında bi tarafa doğru yatır düzelir
Şu an düzelsin diye sadece sola yatırıyorum sanırım dediğin gibi yapmalıyım. Düzelsin dedikçe daha da göçüyor orası öyle yapayım bakalım

Ufak tefek egrilikler için endişe etmeyin zamanla düzelir kendiliğinden. Siz bebeğinizi tek tarafina yatirmamaya dikkat edin yeter. Ben iki çocuğumu da yan yatırarak büyüttüm doktor tavsiyesiyle. İkisinin de kafa şekli çok güzel. Bir akrabamin çocuğu tek taraflı yatirmaktan kafasının arkası bir taraf icerde dümdüz kalmıştı ama şimdi kocaman delikanlı oldu ve o kafa hiçbir şey yapmadan nasıl düzeldi hala hayret ediyorum. O kadar yamugu bile duzeldiyse sizinki muhakkak düzelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…