Çocuk Hastalıkları Bebegimin kafasi yamuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aras Berk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
7
0
16
32
11 aylik oglum var 3 aylikken fark ettim kafasi hep saga yatmaktan duzlesmis bir turlu duzrlmiyor. Cok vicdan azabi cekiyorum cok belirgin herkes fark ediyor. Bunu yasayip kendiliginden duzelen oldu mu? Kime sorsam duzelir diyor beni avurmak icin mi diyorlar?

Farkettiginizde diger tarafa agirlik vermediniz mi? Artik kendi isteklerine gore uyuyorlar. Doktora danisin ama duzelmeyebilir.

Benim kızım da sürekli sırt üstü yatıyordu ve kafasında hafif düzleşme vardı. Şimdi 7 aylık sağa sola döne döne kafası normale döndü. Daha çok küçükler zamanla düzelir merak etmeyin. Ama yamukluk çok fazla ise bir doktora görünün yine

Farkettiginizde diger tarafa agirlik vermediniz mi? Artik kendi isteklerine gore uyuyorlar. Doktora danisin ama duzelmeyebilir.
Evet ugrastim ama farkettigim an diger tarafa yatrmayi inatla ayni yone cevirdi bingildak yastigi da aldim fayda etmedi

Doktora da goturdum duzelir belki ama buyumesi yavasladigi icin gec duzelir dedi. Kesin bisey de soylemedi. 10 aylikken goturdum

Bana kimse bebek dogdogonda saga sola yatir demedi hocbir yerde de boyle bisey gormedim geriye donmeyi o kadar cok istiyorum ki dusundukce kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…