How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Bebegimin Kafası Aşırı sıcak!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.945
3.265
698
Diğer
kızlar 5 aylık bi kızım var kafası aşırı sıcak..ben yanagımı fılan degdirdigimde çok ateşli oldugunu hissediyorum ama vucut ısısını ölçüyorum normal. yani vucudunun diger yerleri normal ısısında...bu dogudgundan beri var..sizde de böle bi durumda olan var mı?:uhm:

aslında bende böyle birşey fark etmiştim.bazen ateşli gibi geliyor,vücuduna baktığımda normal ama çok üstünde durmadım

bizlerin kafamızın vucudumuza oranının 8 de 1 bebklerin ise 4te 1 olduğunu ve damarların yoğun olarak kafadan geçtiği için sıcakmış. doktor oyle dmıstı bırde diş cıkarma evresınde oldugundan sıcak olabılırmıs eger vucut sıcaklıgı normalse sorun yok canım mevsımsel degısıklıktende oluyomus bende yasmatım kıazm 6 aylıkken sureklı bası sıcaktı sonra diş cıkarınca normale döndu umarım yardımcı olmusumdur sevgıler

--------------------------------------------------------------------------------

bize de hemşire bebeklerin fazla ısılarını kafalarından attıklarını, o yüzden kafann vücuttan daha sıcak olacağını, saçlı bebeklerde bu durumun dahs dabelirgin olacağını söylemişti...
bizim bebeğimiz de çok saçlı doğdu, biraz fazla giydirdiysem hemen anlarım kafası soba gibi olur:)

Back