Severimmm onun kafasını:)) Bizimki de böyle ama sorun etmiyorum. Zamanla düzelir merak etmeyin:)Kızlar merhabalar sizce bebeğimin kafasının arkası düz mü ya bu durum çok canımı sıkıyor benim yatırmam gerekti düzgün galiba ama bebeğim düz yatmayı çok seviyordu aklıma gelmezdi kimsede bana demedi kafası düz olur diye ya şuan 5 buçuk aylık
Ahhh biz anneler hep böyleyizYorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içimi rahatlattınızgün içinde akşama kadar bebeğimin kafasına bakıp bakıp duruyordum ya tek sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama işte kayınvalidem söylüyordu bana düz diye ister istemez takıyordum kafaya
Evet ya keşke ama işte maalesef duyuyoruz dışardanAhhh biz anneler hep böyleyizbirde dışarıdan müdahale edilmese ne güzel olacak
Yerim onun kafasınıKızlar merhabalar sizce bebeğimin kafasının arkası düz mü ya bu durum çok canımı sıkıyor benim yatırmam gerekti düzgün galiba ama bebeğim düz yatmayı çok seviyordu aklıma gelmezdi kimsede bana demedi kafası düz olur diye ya şuan 5 buçuk aylık
Kafa düzeltme yastığı acaba hangi marka çünkü ben aldım ama sanki daha çok düzleşme yaptı kafasını korktum birdaha kullanmadım ya inş düzelir uyaran olsaydı dikkat ederdim anca düzelme olunca kafasında söyleyen olduKıyamam sana ben, üzülme. Daha çok küçük düzelir inşallah. Neden kimse yeni anneleri uyarmıyor anlamıyorum, aynısı teyzemin kızının da başına geldi ama kafa düzeltme yastığı varmış, onla yatırınca düzeldi. Bak görsel de ekliyorum
Öyle yapıyorum canım gecede destek veriyorum düzelmesin diye yazık yavrum öylece yatmak zorunda kalıyorYerim onun kafasınıminnacık düzlük var ama büyüyünce geçer merak etmeyin. Yatış pozisyonunu sağa sola değiştirin sık araliklarla
Beybi bende bundan almayı düşünüyorum alsam mı sağ sol yatırdım hep ama arkası düz keşke konu sahibi kadar bombeli olsaKıyamam sana ben, üzülme. Daha çok küçük düzelir inşallah. Neden kimse yeni anneleri uyarmıyor anlamıyorum, aynısı teyzemin kızının da başına geldi ama kafa düzeltme yastığı varmış, onla yatırınca düzeldi. Bak görsel de ekliyorum
Pamuğum teyzemin kızının kafası bu yastık sayesinde düzeldi, markasını bilemiyorum ama trendyoldan sipariş vermiştiBeybi bende bundan almayı düşünüyorum alsam mı sağ sol yatırdım hep ama arkası düz keşke konu sahibi kadar bombeli olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?