- 28 Şubat 2022
- 94
- 24
- Konu Sahibi Zeynepzm0606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorumda bana tavsiyesi her uyutmada bi sag bir sol birde duz kafa üstü yatır ozaman kafa yuvarlak oluyo. Kızımda acemiydim pek yapamadim biraz arkası düz ṣekil oldu, ama oglumda aynen dedigi gibi yapınca şuan kafası yuvarlak seklini aldı.Normal doğum yaptım bebeğim 50 günlük, kafası bana sivri geliyo sizce de öyle mi ne yapmam lazım
Tşkler cnm bende öyle yapıyımDoktorumda bana tavsiyesi her uyutmada bi sag bir sol birde duz kafa üstü yatır ozaman kafa yuvarlak oluyo. Kızımda acemiydim pek yapamadim biraz arkası düz ṣekil oldu, ama oglumda aynen dedigi gibi yapınca şuan kafası yuvarlak seklini aldı.
Doktorun dediği her defasında sağ sol yap sivriyse Bi süre düz yatırNormal doğum yaptım bebeğim 50 günlük, kafası bana sivri geliyo sizce de öyle mi ne yapmam lazım
Düz derken sırt üstü mü yatırıym sağa sola mı tam anlamadım bne genelde sağa ya da sola dönük yan yatıyorumDoktorun dediği her defasında sağ sol yap sivriyse Bi süre düz yatır
Benim doğumum kolaydı çok şükür ama nedeBenim oğlumun kafası da bu şekilde bıngıldağı erken kapandı kafasına çok dikkat ettiğim halde arkası hafif çıkıntılı doğumum da zordu ıkınamıyordum çekerek çıkarmışlardi biraz da ondan kaynaklı bizimki
Nedense böyle olduu, bıngıldağın erken kapandığını nası anladınızBenim oğlumun kafası da bu şekilde bıngıldağı erken kapandı kafasına çok dikkat ettiğim halde arkası hafif çıkıntılı doğumum da zordu ıkınamıyordum çekerek çıkarmışlardi biraz da ondan kaynaklı bizimki
Bi zararı varmıymış peki canım bilmediğim için soruyorumKafasının ön kısmı dokunduğun zaman yumuşak ve âçıklık var 2 aylık kapandı
Takip etmek gerekiyor biz 1yaşına kadar her ay çocuk nörolojiye götürdük sağlık ocağında baş çevresi ölçumü yaptırdık bıngıldak erken kapandığı zaman beyin büyüyor kafası büyümezse beyin sıkıştığı için gözlerde şaşılık veya başka sorunlar oluyor her ay ölçüm yapıyorduk biraz şekil bozukluğu var ameliyatla düzeltebilirdik fakat çok riskli olduğu için yaptırmadıkBi zararı varmıymış peki canım bilmediğim için soruyorum
Tşkler canım bilgi içinSağlık ocağı Takip edjyor zaten aşıya götürdüğünüz de Bi problem oldumu söylüyorlar
Canım hep sağ sol yatır öyle düzene girerNormal doğum yaptım bebeğim 50 günlük, kafası bana sivri geliyo sizce de öyle mi ne yapmam lazım
Ilk bebek mi? Bence sahane bir kafa yapisi var, ayrica masallah onlar ne gür ve guzel saclar oyle, Allah'im nazarlardan korusunNormal doğum yaptım bebeğim 50 günlük, kafası bana sivri geliyo sizce de öyle mi ne yapmam lazım
İlk bebek canım benim çok teşekkür ederim Allah evlatlarımızı bize bağışlasınIlk bebek mi? Bence sahane bir kafa yapisi var, ayrica masallah onlar ne gür ve guzel saclar oyle, Allah'im nazarlardan korusun
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım hep sağ sol yatır öyle düzene girer