• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek anneleri bakar mısınız..

Selam kızlar .biz hala bekliyoruz oğluşu gelmeye pek niyeti yok gibi. 2 mayıs sata göre doğum tarihi..normal olsun diye bekledik ama bakalım nasıl gelecek oğluş Heyecan sabırsızlık hat safhada duygularım karmakarışık..bu akşam kontrol var doktor ne diycek bakalım..dua edin bize :(

Selam kızlar .biz hala bekliyoruz oğluşu gelmeye pek niyeti yok gibi. 2 mayıs sata göre doğum tarihi..normal olsun diye bekledik ama bakalım nasıl gelecek oğluş Heyecan sabırsızlık hat safhada duygularım karmakarışık..bu akşam kontrol var doktor ne diycek bakalım..dua edin bize :KK43:
rabbim hayırlısını nasip etsin canım.
bize de haber ver. güzel haberlerini bekliyorum

S
Selam kızlar .biz hala bekliyoruz oğluşu gelmeye pek niyeti yok gibi. 2 mayıs sata göre doğum tarihi..normal olsun diye bekledik ama bakalım nasıl gelecek oğluş Heyecan sabırsızlık hat safhada duygularım karmakarışık..bu akşam kontrol var doktor ne diycek bakalım..dua edin bize :(
Seni çok iyi anlıyorum Hayırlı sağlıklı olsun da varsın geç olsun. Allah kurtarsın guzel haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar .biz hala bekliyoruz oğluşu gelmeye pek niyeti yok gibi. 2 mayıs sata göre doğum tarihi..normal olsun diye bekledik ama bakalım nasıl gelecek oğluş Heyecan sabırsızlık hat safhada duygularım karmakarışık..bu akşam kontrol var doktor ne diycek bakalım..dua edin bize :([/QUOTE
canım mrb gelişme var mı merak ettim?

30 nisanda spinal anestezi oldum canım.çok şükür bebeğimde bende iyiyiz şimdilik. Darısı sizlere :)

QUOTE="jeosevda, post: 40828388, member: 552283"]30 nisanda spinal anestezi oldum canım.çok şükür bebeğimde bende iyiyiz şimdilik. Darısı sizlere :)[/QUOTE]
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömrü olsun inşallah ben beklemedeyim gittikçe heyecanlanıyorum

Be
QUOTE="jeosevda, post: 40828388, member: 552283"]30 nisanda spinal anestezi oldum canım.çok şükür bebeğimde bende iyiyiz şimdilik. Darısı sizlere :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömrü olsun inşallah ben beklemedeyim gittikçe heyecanlanıyorum[/QUOTE]
Beklemek çok zor gercekten de.ama tadını çıkar her anının bence.az bi zaman sonra sende alacaksın kucağına bebişini inşlh ona adapte olmaya çalış canım.şimdiden allah kolaylık versin

Be

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömrü olsun inşallah ben beklemedeyim gittikçe heyecanlanıyorum
Beklemek çok zor gercekten de.ama tadını çıkar her anının bence.az bi zaman sonra sende alacaksın kucağına bebişini inşlh ona adapte olmaya çalış canım.şimdiden allah kolaylık versin[/QUOTE]
Amin canım sağol

ben 39+6'da ikinci çatı muayenesi için gittiğimde doktor muayene ederken suyum patladı doğum başladı :D epiduralli normal doğum ile çok şükür oğlumu kucağıma aldım..
Rabbim tüm hamileleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun..

Back