• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Sezeryan mi Normal mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
33. haftasında söylemişti dr başı aşağıda diye. daha önce mi aldı yeni mi bilmiyorum ama o sıralar zaten karnımda bi çalkantı hissetmiştim farklı şekilde. sanırım dönüşüydü :)
amin canm gerçekten çok kötü sırf alerjik rinitim yüzünden mide bulantıları yaşıyorum hala ve sabah kusmaları :KK43: inşallah gönlümüzdekini verir Rabbim

bebeğin dönüp dönmediği nasıl anlaşılıuo yani doktor alttan mı muayene etti yoksa karından bakılarak mı söyledi

bebeğin dönüp dönmediği nasıl anlaşılıuo yani n mı muayene etti yoksa karından bakılarak mı söyledi
Ben ebeye kontrole gittigimde 33.haftada eliyle kasiklarima bakip bebegin basi burada drmisti. Bir hafta oncrsinde dr ultrasonla baktiginda yan duruyordu.

Selam kızlar 22 haftalığım ve şimdiden doğum heyecanı var.
Benim aklıma takılan sezeryan mi normal mi onu bebek mi karar veriyor hani dönme gibi durum varmış ilk bebeğim cahilligime verin ve ne zaman belli oluyor kaç haftada?
Ona göre normal doğumsa pijama
sezeryansa gecelik alicamda

son ana kadar belli olmama ihtimali çok yüksek. Bebeğin pozisyonu, çatı kontrolü ve özel durumlarda genelde 8. aydan sonra belli oluyor ancak son anda açılma olmaması, bebeğin ters gelmesi veya başka bir problemden dolayı doktorunuz sezaryena dönebilir. Siz ikisinden birer tane alabilirsiniz yada direk pijama takımı alın kontroller konusunda daha rahat edersiniz :)

son ana kadar belli olmama ihtimali çok yüksek. Bebeğin pozisyonu, çatı kontrolü ve özel durumlarda genelde 8. aydan sonra belli oluyor ancak son anda açılma olmaması, bebeğin ters gelmesi veya başka bir problemden dolayı doktorunuz sezaryena dönebilir. Siz ikisinden birer tane alabilirsiniz yada direk pijama takımı alın kontroller konusunda daha rahat edersiniz :)

pijama ve gecelik takimi alicam canim kafam rahat olsun :)
suan 27+2im yan duruyor :)

Back