Bebeğimin iştahı azaldı

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
47
-1
1
34
Arkadaşlar iyi gunler benim 9 aylık bir bebeğim var 3--5 gün öncesine kadar yemesi iyiydi maşallah yaptığım mamayı da içiyordu şimdi ise aç olmasina rağmen çok az içiyor normalde bitirirdi yaptığım ölçekteki mamayı ek gıda da ağzını çoğu zaman açmıyor kapatıyor agzini dikkatini çekerek eline oynayacagı oyuncaklar vererek yedirmeye calisiyorum neler yapabilirim öncesinde böyle degildi noldu anlayamıyorum. Moralim bozuluyor bu duruma inşallah bir an önce geçer.

Kuzum diş çıkartıyordur muhtemelen. Diş dönemlerinde iştahları kapanır, sonra tekrar düzelir. Geçici bir süreçtir sıkma canını. Hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz. Merak etme

Arkadaşlar iyi gunler benim 9 aylık bir bebeğim var 3--5 gün öncesine kadar yemesi iyiydi maşallah yaptığım mamayı da içiyordu şimdi ise aç olmasina rağmen çok az içiyor normalde bitirirdi yaptığım ölçekteki mamayı ek gıda da ağzını çoğu zaman açmıyor kapatıyor agzini dikkatini çekerek eline oynayacagı oyuncaklar vererek yedirmeye calisiyorum neler yapabilirim öncesinde böyle degildi noldu anlayamıyorum. Moralim bozuluyor bu duruma inşallah bir an önce geçer.
Merhaba benim bebeğim 11 aylık aynı durumu yaşadım geçen an . Ama şimdi iştahı düzeldi bebek zencefil yer mi benim bebeğim yedi 😄 doktora gösterin yinede içiniz rahat edecekse ben böyle durumlarda doktora gidiyorum normal yada kan değerlerine göre normal değil diyor . Size söylediğim sadece tahmini belki diştir belki mevsimden dolayı enfeksiyon

Back
X