- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
-
- Konu Sahibi seda_almira
lütfen ikisini de koyma 7 sene sonra çocukokulabaşlayınca 10 kızdan 8 i Hiraolacak kabus gibi
Hira Asya Ecrin Mira Buğlem Ebrar...etmeyin
Buğlem ne ya? Yazım hatası mı yaptınız yoksa bu gerçekten bir isim mi?
SELMA Yİ değiştiremem kayınvalidem çok hasta ona hediye gibi oldu bu ismi koymak ama selma koyacağız diyede sevdiğimiz ismi koymazsak içimizde kalır diye düşünüyorum bende uyumsuz olduğunu biliyorum ama ne yaparım onu bilmiyorumİki isim de selma ile uyuşmuyor, komik olur yani..
Bir de mesela Hira Selma koydunuz ismini, Selma diye çağıracak herkes.. 2. isim kullanılıyor genelde..SELMA Yİ değiştiremem kayınvalidem çok hasta ona hediye gibi oldu bu ismi koymak ama selma koyacağız diyede sevdiğimiz ismi koymazsak içimizde kalır diye düşünüyorum bende uyumsuz olduğunu biliyorum ama ne yaparım onu bilmiyorum
Ben Rosalinda koymayı düşünüyorum.Luna var arkadaşımın kızı
Hera falanduydum o ne la
sırada korkarım marimar var
Olursa evet öyle, uyumsuz olduğunu biliyorum ama kayınvalidemin rahatsızlığı için kendimi borçlu hissediyorum kendisi yogun bakımdaAlmira güzel. Almira selma mi olacak yani?
Ya 2ci isim olarak selma konulacak kayınvalidemin ismi almira eşimle benim çok beğendiğim bir işim hira da herkes koy diyor kafam karıştı :) aslında bi dönem eylül koymak istemiştim çünki evlilik yıl dönümümde bebişim doğumu da eylül e denk geliyor :)
Almira ve Selma ismini birleştirip Almisel ya da Hira ile Selma'yı birleştirip Selmira gibi bir şey düşünebilirsiniz belki. :)SELMA Yİ değiştiremem kayınvalidem çok hasta ona hediye gibi oldu bu ismi koymak ama selma koyacağız diyede sevdiğimiz ismi koymazsak içimizde kalır diye düşünüyorum bende uyumsuz olduğunu biliyorum ama ne yaparım onu bilmiyorum
Luna var arkadaşımın kızı
Hera falanduydum o ne la
sırada korkarım marimar var
Almira ve Selma ismini birleştirip Almisel ya da Hira ile Selma'yı birleştirip Selmira gibi bir şey düşünebilirsiniz belki. :)