Bebeğimin ismi ne olsun ?

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
Kızlar Ağustos'ta Allah izin verirse anne oluyorum. Bebeğimin ismi konusunda kararsız kaldık. 3 isim arasında kararsızız. Oylarsanız çok sevinirim. Sevgiler mutlu günler...

1.seçenek : Ayşe Hanzade (ayşe ismine takılmayın)

2.seçenek : Enzel Dua(gökten dua ile indirilen melek anlamına geliyor)

3.seçenek : Ayşe Ravza

Son düzenleme:

bence 1. şık :) Ayşe Hanzade

enzel: gökten indirilen melek demek

ayşe hanzade ismine gelince zaten genelde 2isim de konulsa tek isim kullanılıyor ayşe ismine takılmayın

enzelin anlamı gzelmiş:)) yaa uzunluğu şu yzden dedim kimlikte yazılınca ilerde sorun olabilir mesela ben evliyim ve kızlık soyadımıda kullanıyorum ama çift ismim olsaydı bu seçeneğim zor olcaktı kimlikte 2 isim 2 soyisim yazcaktı o açıdan söyledim ama hanzade böle ağır bi isim nasıl desem asil bi isim yani çok hoş:)

açıklaman için tşk ederim canımcım beğenmene sevindim benim de iki ismim var ben iki soy ismimi de kullanıyorum Allahtan isimlerim kısa kızlık soy ismim de kısa

Oyumu Ayşe Hanzade'den yana kullanıyorum
Enzel gökten indirilen melek demek değil canım. Sadece indirilme manasında kullanılır,eş anlamlısı olan nuzul gibi. Nüzul etti,indirildi vs. enzelin yanına melek ismi koyarsan ancak böyle bir mana çıkarabilirsin, aleyna gibi olmasın yani

canım bebeğin hayırlı olsun öncelikle bence de ayşe hanzade güzel ama tek sorun şu ki benim iki ismim var ve pek de hoşlanmıyorum açıkcası sınavlarda falan zor oluyordu bide evde ayrı okulda ayrı ısım oluyor yanı okulda 1. ısmım evde 2. ısmımı soyluyorlardı o yuzden rabbım bana da bı evlat nasıp ederse hep tek ısım koyucam derdım eskıden berı bence sadece hanzade olsa daha iyi olabılır ama tabıkı senın tercıhın rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

bence ayşe hanzade!!!çok hoş bi isim.bu arada bende bi soru sorayım kızlar.benimde nasipse ağustosta oğlum olacak ben mete istiyorum ismini.(ilk oğlumun adı mert)eşimde bu aralar alparslana taktı.oda hoşuma gitti ve kararsız kaldım.sizce mete'mi alparslan'mı?

bence mete :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…