Kızlar Ağustos'ta Allah izin verirse anne oluyorum. Bebeğimin ismi konusunda kararsız kaldık. 3 isim arasında kararsızız. Oylarsanız çok sevinirim. Sevgiler mutlu günler...
1.seçenek : Ayşe Hanzade
2.seçenek : Enzel Dua
3.seçenek : Ayşe Ravza
enzel ne demek??? bnce ayşe hanzade gzel ama çok uzun oluyo :S
enzel: gökten indirilen melek demek
ayşe hanzade ismine gelince zaten genelde 2isim de konulsa tek isim kullanılıyor ayşe ismine takılmayın
enzelin anlamı gzelmiş:)) yaa uzunluğu şu yzden dedim kimlikte yazılınca ilerde sorun olabilir mesela ben evliyim ve kızlık soyadımıda kullanıyorum ama çift ismim olsaydı bu seçeneğim zor olcaktı kimlikte 2 isim 2 soyisim yazcaktı o açıdan söyledim ama hanzade böle ağır bi isim nasıl desem asil bi isim yani çok hoş:)
Kızlar Ağustos'ta Allah izin verirse anne oluyorum. Bebeğimin ismi konusunda kararsız kaldık. 3 isim arasında kararsızız. Oylarsanız çok sevinirim. Sevgiler mutlu günler...
1.seçenek : Ayşe Hanzade (ayşe ismine takılmayın)
2.seçenek : Enzel Dua(gökten dua ile indirilen melek anlamına geliyor)
3.seçenek : Ayşe Ravza
bence ayşe hanzade!!!çok hoş bi isim.bu arada bende bi soru sorayım kızlar.benimde nasipse ağustosta oğlum olacak ben mete istiyorum ismini.(ilk oğlumun adı mert)eşimde bu aralar alparslana taktı.oda hoşuma gitti ve kararsız kaldım.sizce mete'mi alparslan'mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?