- 28 Ağustos 2019
- 97
- 62
- 38
- Konu Sahibi Baykusgillerden
-
Ahh kuzum düsünemedim senin o yasadıgınnsüreci kim bilit ne hale gelmissindir üzüntüden.. ama çok şükür gecmissiniz darısı benim evladıma inşallahBizimki ilk teste sag kulaktan gecmedi. Bizede aynisini dediler. 2. Defa goturduk yine gecmedi. Ozel cihazlarin oldugu baska ozel hastaneye gittik orda da gecmedi. Orda yine gecmeyince universite hastanesine sevk ettiler. Orda da gecmedi. En son universite hastanesine tekrar gittik ve sonuncusunda gecti. 6. testte gecti. Bebeklerin cogunda bu sorun oluyor. Ya kir birikmesinden ya su kacmasindan ya da kulak iltihabi gibi sorunlardan olabiliyor. 1 kulaktan gecmis. Bence hic kaygilanip stres yapma
Ve cogu bebekte oluyor bu durum. Kulak testini yapan hemsire bize cogu bebek gecemiyor ama sonraki surecte sorun olmuyor demisti.
Aynen cok zor. Ilk basta sorun etmemistik sorun olsa diger kulagindan gecemzdi diye dusunmustuk ama surec ilerledikce surekli seslere tepki veriyor mu onu kontrol ediyorduk. Kapi carptiginda ya da yuksek ses geldiginde irkiliyor mu onu kontrol ediyorduk. Insallah sizinki hemen gecerde hic bosa stres olmazsinizAhh kuzum düsünemedim senin o yasadıgınnsüreci kim bilit ne hale gelmissindir üzüntüden.. ama çok şükür gecmissiniz darısı benim evladıma inşallah
Merhaba sizin sonuc ne oldu acabaKızlar selam ,
Bebeğim 4 gunlukken işitme testi yapıldı ve sol kulak gecemedi. Doğumdan kalan su olabilir dediler haftaya tekrar test yapılacak boyle bisey yasayana oldumu , üzüntüden mahvolduk..
Önce başarısız olup sonradan balarılı sonuç alan var mı?
Merhaba, peki sizin bebeğiniz evde size ve sese tepki veriyor muydu o süreçte? Yani testi geçene kadarAhh kuzum düsünemedim senin o yasadıgınnsüreci kim bilit ne hale gelmissindir üzüntüden.. ama çok şükür gecmissiniz darısı benim evladıma inşallah
Merhaba. Benim oğlumda ertesi gün yapılan ve sonra yapılan testlerden geçemedi ve 3 aylıkken bileteral işitme engelli olduğunu öğrendik. 5 aydan beri cihaz kullanıyoruz 6 aydan beri de eğitim alıyoruz şu an 10 aylığız ve yaşı dolunca implant olacağız. Demek istediğim sonuncunuz inşallah iyi çıkar 3 denemede kötü Abr de başarılı olan çocuklar var . İkinci testten geçen yavrular var. Ama inanın üzüntüden mahvolmayın. Şükür ki kaybı çok bile olsa dermanı olan bir durum ve erken tanı. Ben üzülüp kendimi mahvettim ilk zamanlar ama şimdi oğlum cihazla bile her sese tepki veriyor ki bizim çift kulak ve sağırlık seviyesinde. Üzülmeyin inşallah iyi olacak. Geçemezse bile çözümü olan bir durum. Günlerinizin tadını çıkarınKızlar selam ,
Bebeğim 4 gunlukken işitme testi yapıldı ve sol kulak gecemedi. Doğumdan kalan su olabilir dediler haftaya tekrar test yapılacak boyle bisey yasayana oldumu , üzüntüden mahvolduk..
Önce başarısız olup sonradan balarılı sonuç alan var mı?
Merhabalar sizinle aynı durumdayım kahroldum sizinki hangi testte kaç aylıkken geçmişti .Merhaba şükür gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?