• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin işitme testi başarısız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Baykusgillerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
97
62
38
Kızlar selam ,
Bebeğim 4 gunlukken işitme testi yapıldı ve sol kulak gecemedi. Doğumdan kalan su olabilir dediler haftaya tekrar test yapılacak boyle bisey yasayana oldumu , üzüntüden mahvolduk..
Önce başarısız olup sonradan balarılı sonuç alan var mı?

Bizimki ilk teste sag kulaktan gecmedi. Bizede aynisini dediler. 2. Defa goturduk yine gecmedi. Ozel cihazlarin oldugu baska ozel hastaneye gittik orda da gecmedi. Orda yine gecmeyince universite hastanesine sevk ettiler. Orda da gecmedi. En son universite hastanesine tekrar gittik ve sonuncusunda gecti. 6. testte gecti. Bebeklerin cogunda bu sorun oluyor. Ya kir birikmesinden ya su kacmasindan ya da kulak iltihabi gibi sorunlardan olabiliyor. 1 kulaktan gecmis. Bence hic kaygilanip stres yapma

Bizimki ilk teste sag kulaktan gecmedi. Bizede aynisini dediler. 2. Defa goturduk yine gecmedi. Ozel cihazlarin oldugu baska ozel hastaneye gittik orda da gecmedi. Orda yine gecmeyince universite hastanesine sevk ettiler. Orda da gecmedi. En son universite hastanesine tekrar gittik ve sonuncusunda gecti. 6. testte gecti. Bebeklerin cogunda bu sorun oluyor. Ya kir birikmesinden ya su kacmasindan ya da kulak iltihabi gibi sorunlardan olabiliyor. 1 kulaktan gecmis. Bence hic kaygilanip stres yapma
Ahh kuzum düsünemedim senin o yasadıgınnsüreci kim bilit ne hale gelmissindir üzüntüden.. ama çok şükür gecmissiniz darısı benim evladıma inşallah

Ahh kuzum düsünemedim senin o yasadıgınnsüreci kim bilit ne hale gelmissindir üzüntüden.. ama çok şükür gecmissiniz darısı benim evladıma inşallah
Aynen cok zor. Ilk basta sorun etmemistik sorun olsa diger kulagindan gecemzdi diye dusunmustuk ama surec ilerledikce surekli seslere tepki veriyor mu onu kontrol ediyorduk. Kapi carptiginda ya da yuksek ses geldiginde irkiliyor mu onu kontrol ediyorduk. Insallah sizinki hemen gecerde hic bosa stres olmazsiniz

bebekler doğar doğmaz 1 ay içersinde abr dediğimiz testti doğum yaptığınız hastane sağlık bakanlığı tarafından zorunlu olarak yaptırılıyor. hemen kulaktan geçmediğinde korkmayın endişelenmeyin çünkü bebeklerde kulak sıvısı ya da embriyodan kalan sıvılarla dolu olabiliyor

Kızlar selam ,
Bebeğim 4 gunlukken işitme testi yapıldı ve sol kulak gecemedi. Doğumdan kalan su olabilir dediler haftaya tekrar test yapılacak boyle bisey yasayana oldumu , üzüntüden mahvolduk..
Merhaba sizin sonuc ne oldu acaba

Kızlar selam ,
Merhaba. Benim oğlumda ertesi gün yapılan ve sonra yapılan testlerden geçemedi ve 3 aylıkken bileteral işitme engelli olduğunu öğrendik. 5 aydan beri cihaz kullanıyoruz 6 aydan beri de eğitim alıyoruz şu an 10 aylığız ve yaşı dolunca implant olacağız. Demek istediğim sonuncunuz inşallah iyi çıkar 3 denemede kötü Abr de başarılı olan çocuklar var . İkinci testten geçen yavrular var. Ama inanın üzüntüden mahvolmayın. Şükür ki kaybı çok bile olsa dermanı olan bir durum ve erken tanı. Ben üzülüp kendimi mahvettim ilk zamanlar ama şimdi oğlum cihazla bile her sese tepki veriyor ki bizim çift kulak ve sağırlık seviyesinde. Üzülmeyin inşallah iyi olacak. Geçemezse bile çözümü olan bir durum. Günlerinizin tadını çıkarın

Merhaba şükür gecti
Merhabalar sizinle aynı durumdayım kahroldum sizinki hangi testte kaç aylıkken geçmişti .
Neden kalmış sebebini söylediler mi
Benim de bebeğim sol kulaktan geçti sağ kulaktan kaldı. Şimdi 15 günlük olmasına randevu verdiler bilemedim banyo yaptırmıştım oda etkili olabilirmiş sıvı kalmış olabilir falan dediler ama berbat haldeyim. Kulak burun boğaza mı götürsem diyorum kafayı yemek üzereyim çevremdekiler boşa evham yapıyorsun diyor bilmiyorum

Back