- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- Konu Sahibi everytime_night
Merhaba güzel bayanlar ben 1 aylık bir anneyim. Bir kızım var ikinci kızımı aldım kucağıma bir ay önce. Başlıktan da anlaşılacağı gibi isim konusunda bir kafa karışıklığım var.Şu lohusalık döneminde bu konuda sizden yardım fikir istiyorum.İsim konusu resmen kabusum oldu lohusalıkta.Eşimle çok isim baktık ama en sonunda Şura isminde (Şûra diyede yazılıyor)karar kıldık.Eşim çok beğendi içine sindi. Anlamı istişare etmek ayrıca sure adı.Doğumdan önce kapı süsü hastane için dağıtmaya süs yaptım bende beğendim yani ismi.Ama şuan çok kötü hissediyorum kendimi.İsim şura diye seslenirken uzatılıyor ama yazarken şura diye yazılıyor yada bu şekilde Şûra olarak kullanıcaz. Bir kaç kişi dalga geçerler falan dedi.Kimlikte çıkardık ama içime sinmiyor artık sanki isim. Az önce 199 nüfus hattını aradım isim değişikliği için bilgi aldım.Mahkeme yoluna gitmek gerekiyormuş.Eşim değiştirmek istemiyor çok beğendi ismi ama ben kötü hissediyorum. Nolur bana fikir verin varmı bu ismi kullanan yakınınız falan.Çokta bilinmedik bir isim değil ama ben niye böyle hissediyorum.İlk kızımda ne güzel içime sinmisti ismi.Herkes lohusalıktandır diyor çok üzülüyorum.Fikirlerinize ihtiyacm var.