Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

slm kizlar sonunda ugrasa ugrasa koydum resimleri...

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

resimleri fotograf makinasiyla cektim ama bilgisayara koyamadim.
ben de bunlari aldigim magazanin sitesinden buldum ...ancak bu kadar yapabildim

kançiçeğim çok güzelmiş bebişinin kıyafetleri.hangi internet sitesinden aldın bunları.

bunlar da bizim kızımızın ama bi çok şeeyi arkadaşlarıma sipariş verdim .küçük şehirde olmanın tek dezavantajı bu bence istediğini bulamıosun..ama olsun çıplak kalmaz ya benim kurbaam:))

çok güzelmiş kızının cicileri.pekte güzel yakışır artık pembe pembe.

kançiçeğim çok güzelmiş bebişinin kıyafetleri.hangi internet sitesinden aldın bunları.

tesekkur ederim canim saol.a.s.
burda bi magaza var toysrus diye onun sitesinden aldim.
haftasonu tekrar gidicem dayanamiyorum cok tatli seyler var...:ecrin_bebek:

bu arada inanna cim seninkiler de cok guzel canim,bebegin saglikla guzel gunlerde kullansin insallah.....a.s.

Güle güle sağlıkla kullanın kızlar.Bebişleriniz bunların içinde süper olacaklar eminim.

Kançiçeğim, İnanna kıyafetleriniz çok güzel güle güle giydirin bebişlerinize inşallah, kançiçeğim şu sitenin tam adresini verirmisin birde bu emzikli ateş ölçeri set halinde mi aldın?

Kançiçeğim, İnanna kıyafetleriniz çok güzel güle güle giydirin bebişlerinize inşallah, kançiçeğim şu sitenin tam adresini verirmisin birde bu emzikli ateş ölçeri set halinde mi aldın?

tesekkur ederim canim saol.evet bu emzik ve atesolcer set olarak satilmiyor ben tek tek aldim.ama canta icindeki biberonlar set halinde satiliyor...

adresi, www.babybutt.erwinmueller.de burdan siparis etmistim.

kiyfetler de www.toysrus.de adresinden aldim,ama siparis degil onlari magazadan aldim ..resimleri cekip koyamadigim icin siteden aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…