Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

inanna ciciler çok güzel , fil kafalı olanlar eldivenmi anlayamadım ne olduğunu ama süper bir şey bayıldım, birde tulumu çok güzel

canım onlar çıngıraklı patik,netten görüp özenmiştim,arkadaşım mothercare den bulmuş:))ama eldiven ve hatta kukla olarak da kullanılır,çok para vermikaydirigubbakcemile2ş:))

İnanna çokk güzeller hepsi ya bayıldım, maşallah, güle güle kullanın, özelliklede montu çok güzelmiş, bende bakınıyorum öyle bişey ama hoşuma giden bişey bulamadım henüz.

canım montu C&A die bi markadan almış sanırım caruselden..bi bak istersen:))kaydirigubbakcemile5

bugün bebişimin yatağı ve şifonyeri geldi..yatağını istikbale sipariş verdim..uyku setinide daha beğenip alamadım..artık yerleştirmek kaldı ..daha sonra bitmiş halinide eklerim..

supermıs gulcıncım gule gule kullansın yavrun
sanırım bız odayı degıstırıyoruz ve begendıgımız oda da gulcıncım senınkıne cok yakın sanırım aynı fırmanın bizim begendıgımızde dumenler var altta gemı fıgurlerı var
ayıptır sorması kaca aldınız

arkadaşlar şu emzik işini napçaz?ben okudum bugün biraz silikon öneriolar ilk zamanlar için ama damaklı damaksız nası olacak,uyku için damaklı olsun yazmışlar ama normalde damaksız mı olcak yani??bi de biberon ??nası olcak??yani lazım olursa die düşünüorum,ne marka olcaklar?

inanna cnm ben hem damaklı hemde damaksız aldım hangisini alırsa artık

biberonda küçük bi tane aldım su için bebedorun oda

sağolcanım..benim aldığım yerdede aslında gemili yelkenli filan vardı sonra ben sade olsun istedim ve iki modelin karışımı bişey yaptırdım..erma bebe diye bir mağazada yaptırdım..karyola artı şifonyer 650 ytl..

Bende en küçüğünden normal bi emzik aldım, birde chicco'nun orta boy cam biberonunu aldım, plastik olanlar içime sinmedi, biberon ucu için silikon iyiymiş evet, benim aldığımın ucu kauçuk ama ona uç alıp değiştiricem.

gulcin hayirli olsun canim gule gule kullansin bebisin...bu emzik isini de ben sordum kizlar dra silikonlar daha saglikli oluyormus yeni doganlar icin olanlarindan alsak iyi olur...ben alacaktim ama bebegimin mobilyasini aldigimiz magazanin hediye gonderdiklerinin icinden iki tane cikti biri de tam dedigim gibi yeni doganlar icin...her ihtimale karsi almak lazim..

hepiniz sağolun..emzik konusunda bana söylenen sürekli ağzında olunca tükürükten kauçuk olanlar büyüyormuş o yüzden emzikte önermediler ama biberonda kauçuk önerdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…