• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin haretlerini neden hissetmiyorum.

brfnm38

2 çiçek 2 böceğiz
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
363
254
53
Lütfen yardım edin ben 9 senede baya acemilesmisim ilk çocuğum 9 yasinda şimdi 18+0 oldu bu hamileligim ama hala bebeği hissetmiyorum halbuki tüm okuduğum yazılarda 2. Gebelikte hissetme 16.haftalarda bile olur yazıyor kızımı 16.haftada göz segirmesi gibi hissetmistim benim gibi olan varmı yardım edin yani takıldığım nokta ikinci gebelik ve geç hissetmek

Lütfen yardım edin ben 9 senede baya acemilesmisim ilk çocuğum 9 yasinda şimdi 18+0 oldu bu hamileligim ama hala bebeği hissetmiyorum halbuki tüm okuduğum yazılarda 2. Gebelikte hissetme 16.haftalarda bile olur yazıyor kızımı 16.haftada göz segirmesi gibi hissetmistim benim gibi olan varmı yardım edin yani takıldığım nokta ikinci gebelik ve geç hissetmek
ben 19 haftada tam olarak hissetmiştim

Tatlım ben de hissedemiyordum.doktor 22. Hafta dedi bana. Ben de 21 de hissettim bebisi.Telaş etme

Ben de 16 haftalık gebeyim henüz bişey hissedemiorum doktor en az 20.hafta civarına kadar hissedemezsin dedi gerçi benim ilk gebeliğim.

Ben de 16 haftalık gebeyim henüz bişey hissedemiorum doktor en az 20.hafta civarına kadar hissedemezsin dedi gerçi benim ilk gebeliğim.
Evet ilk gebelikte 22.haftaya kadar normal deniyor ama tüm okuduğum yazılarda 2 . gebelikte 16.haftalardan bahsediliyor

Evet ilk gebelikte 22.haftaya kadar normal deniyor ama tüm okuduğum yazılarda 2 . gebelikte 16.haftalardan bahsediliyor

Internette okuduklarınız herkes için mutlaka geçerli şeyler değildir. Genellemedir, bu yüzden kafanıza takmayın...

En doğru bilgiyi doktorunuz verebilir. İçiniz rahat etmiyorsa doktora gidip bir ultrasonla baktırabilirsiniz...

Umarim öyledir yarın hastanede olacağım umarım doktor da güzel şeyler söyler okadar uzun bekledim ki bu bebeği ilk üç ay da düşük tehlikesi vardı anliyacaginiz diken Üstünde yim

Back