Doğuma Hazırlık Bebeğimin hareketlerinde azalma

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kizlar 27+5 haftalik hamileyim. Hareketli olan bebegim 3 gündür pek hareketli değil..sabahlari tekmeleriyle uyaniyordum ama simdi sabah bekliyorum tek tük hareketler. Gün icerinde de öyle cok nadir hareketleri var. Internette okudugum araştırdığım kadariyla bebek büyüdüğü ve yeri daraldığı hareketleri azalıyormuş. Ama benim icim rahat etmedi. Sizlerde bu haftalarda böyle oldu mu.

Bende oldu canım.Doktorum normal olduğunu söylemisti.

Elbette kişiden kişiye değişir. Bebeğinizin kilosu, sizin karın içi genişliğiniz hepsi etkiliyor. Ancak hareketlerin azalması için henüz biraz erken. İçinizin rahat etmesi için doktorunuzla görüşün. Suyu azaldığında da böyle bir durum görülebiliylrmuş, en azından ihtimali ortadan kaldırın

Hamilelikte en kötü şey vesvese. O yüzden için rahat etsin diye, Ultrasona gir veya sağlık ocağında kalbini dinlemeye git. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

1 hafta önce kontrolde suyum normal çıkmıştı. 1 hafta da azalma olmus olabilir mi haftaya tekrar kontrolüm var

Hamilelikte en kötü şey vesvese. O yüzden için rahat etsin diye, Ultrasona gir veya sağlık ocağında kalbini dinlemeye git. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Teskkr ederim hareketleri var ama az. Yine de bn sabah saglik ocagina gidip kalp atislarina baktirayim sagol

1 hafta önce kontrolde suyum normal çıkmıştı. 1 hafta da azalma olmus olabilir mi haftaya tekrar kontrolüm var

1 haftada ciddi bir azalma olmaz. Zaten 1 hafta sonra kontrolünüz varmış. Gün içerisinde kaç kez hissettiğinizi not alın. Doktorunuzu mutlaka bilgilendirin

Canm merhabalar,iki gündur bende az hissediyrm,30. Haftadayim
Senin arttimi hareketler ,doktor ne söyledi
Evet cnm artti. Doktoruma sorduğumda bebeklerin günü gününü tutmaz. yeri rahat gelmiştir dedi. Şükür simdi yerinde durmuyor. Stres yapmayın bir kac gün dinlenin. Ben biraz da ev işiyle ugrasmis yorulmuştum. Eger yine az hissederseniz bir doktorunuza görünün

Anladim canim cok tesekkurler 2 hafta sonra kontrolum var bakalim ne diyecek,bendede hareket var suanda ama öneceye göre daha yavas yavas,önceden vurunca canimi yakiyordu,senin peki kac gün kadar azaldi canm hatrliyormusun

Anladim canim cok tesekkurler 2 hafta sonra kontrolum var bakalim ne diyecek,bendede hareket var suanda ama öneceye göre daha yavas yavas,önceden vurunca canimi yakiyordu,senin peki kac gün kadar azaldi canm hatrliyormusun
4 gun kadar çok harektsizdi. Cok nadir hissediyordum. Hatta birgün hic hissetmedim hemen acile gittik nst ye filan bağladılar bir sıkıntı yoktu. Ultrasonda harekt ediyordu doktor gösterdi. Normal bunlar dedi. Bir kac gün dinlen bir iş yapma uzan dedi. Bir kac gün hep yattim sonra normale döndü. Şimdi yerinde durmuyor

Anladim canm.tesekkur ederim,insallah benimde nirmale döner bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…