bebeğimin hareketileri

alyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
47
0
36
Aydın
arkadaşlar 18 haftalık hamileyim.oğlum olacak:)) çok güzel bir duygu anne olmak.sizlere bir sorum var ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.yada daha farkında deilim.benim gibi bu durmu yaşayanlar varmı.birde bende kansızlık sorunu var bağırsaklarım kan hapının emilimini gerçekleştirmediği için damardan kan verilmesi gerekiyo.bu daha sonrası için sorun olurmu.yardımcı olursanız sevinirim

Kansizlik hakkinda birsey bilmiyorum ama bebek hareketlerini 22.haftadan itibaren hissetmeye baslayabilirsin hatta ilk gebeliklerd 24u bulur demisti benim doktorum.

Kanla ilgili bir bilgim yok ama ilk hamilelikse eger 22-24 haftalar arasında hissedilmeye başlanıyormuş .Bu arada Allah bagışlasın inş güzel bir hamilelik nasip eder Yaradan

Son düzenleme:

bende 17 haftalık hamileyim ve bende hissetmiyorum. ilk hamilelikse eğer bu haftalarda hissetmemek normalmiş. 20. haftaya kadar muhtemelen hissedersin demişti benim doktorum. ama sen ne güzel çocugunun cinsiyetini öğrenebilmişsin benim küçük meleğim inatla kendini göstermiyor saklıyor:)

allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar doğurmayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…