Bebeğimin haraketleri durdu 21 hafta yasayan var mi

ldybrown

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
96
28
3
26
Arkadaşlar 18 19 haftadayken bebek kıpır kıpır ediyordu 20 21 haftaya girdim şuan asla etmiyor inat eder gibi günde 1 2 kere ufak ufak hissediyorum. Ultrasonda gayet normal görünüyordu dün hissetmesem de. Ama bugün hiç etmiyor anlam veremiyorum endişeleniyorum. Aranızda böyle yaşayan var mı bir gün haraket edip 2 gün etmeyen korkutan bebişi olan? İçim rahat etmeli mi?

Benim ilk gebeligimde 21haftalarda daha yeni hiss ediyordum kipirdamayi merak etme minik daha o haraket etse bile çok hiss etmemende normal uyuyodur o.Şu an ikinci hamileligim 18 19hafta arasindayim şu anda çok yavas minik kipirdama hiss ediyorum ara sira çogu zaman uyuyorlar zaten artik belli haftalarda daha guçlenince daha sert ve sık şık hiss edersin.

Peki hiç böyle bazı günler değişim gösteriyor muydu mesela 2 gün çok haraketli diğer günler hiç kıpırdamıyor gibi? İyi besleniyorum içiyorum 18 19 da gerçekten gün içinde hissediyordum şimdi 2 3 kere anca mini mini 22 hafta oldum

Tabiki oluyordu birgun durgun birgun hic olmadigi kadar aktif olurdu bu normal canim.Ama buyumus bir bebek varsa ortada yani artik 30haftalik filan 3gun içersinde hic minik cirpiniş bile hiss etmezsen o zaman gitmek lazim artik bakmak lazim durumu nasil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…