• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin haftasi neden aynı :(

Birkizz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
57
48
8
Merhaba kafam o kadar karışık ki çok üzgünüm :KK43: 15 ay sonra uzun uğraşlar sonrası tedavisiz hamile kaldim. 1 hafta once pıhtı şeklinde kanamam oldu ve hemen acile gittik orda bebeğim ve kalp atışları vardı. 2 gün arayla tekrardan kanamam oldu ve yine kendi doktoruma gittim düşük tehlikem olduğunu kesenin düzensiz ama bebeğin kalp atışlarının olduğunu söyledi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK43: öğün doktorum bana bebeğin 6+4 günlük oldun söyledi. Dün doktora gittiğimde kontrole bebeğim yine aynı haftasındaydı yani 2 gün sonrada 6+4 günlük tu bu nedemek oluyor kızlar bilen yada başına böyle birşey gelmiş olan var mı

Belki doktor yanlış söylemiştir ya da önce ki kontrole akli gitmistir. Arada haftalar yok sonucta 2 3 gunden bir sey olmaz. Üzülmeyin. Siz yatın ayağa kalkmayın durumumuz da kritikmis. Sağlıkla.kucaginiza alın. Benim doktorum hic günü bile hesaba katmaz.

2-3 hafta geriden gelmesi bile cok normal sakin olun sizinki 2-3 günlük bir geri durum.. benimki de 2 hafta geriden geliyordu hiç de düzelmedi geriden gelmesi doğum oldu 7.5 aylık oldu bile :) bol bol dinlenip bol su için ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın..

ölçmeden kaynaklı bişey bu bir kaç gün fark etmez ..endişelenme

Belki doktor yanlış söylemiştir ya da önce ki kontrole akli gitmistir. Arada haftalar yok sonucta 2 3 gunden bir sey olmaz. Üzülmeyin. Siz yatın ayağa kalkmayın durumumuz da kritikmis. Sağlıkla.kucaginiza alın. Benim doktorum hic günü bile hesaba katmaz.
İnşallah cnm teşekkür ederim. Dediğin gibi sürekli yatıyorum çok dikkat ediyorum.

2-3 hafta geriden gelmesi bile cok normal sakin olun sizinki 2-3 günlük bir geri durum.. benimki de 2 hafta geriden geliyordu hiç de düzelmedi geriden gelmesi doğum oldu 7.5 aylık oldu bile :) bol bol dinlenip bol su için ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın..
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın cnm darısı inşallah bana.

canım hatalı ölçülmüştür en ufak bir kaydırmada haftalar oynuyo arada bundan sonra takip et gelişmesini kalp atışınıda duyduğunda için rahat eder inşalah

Back