Selam kızlar 5 haftalık puanlık 3600 gram bebeğim günde toplam 600 ml süt içmesi gerekiyormiş emziriyorum ama memede 5 dk durup uyuyor veya devam etmiyor bende sütünü sağıp veriyorum günlük 400-450 ml ulaşıyoruz ama 600 yapamıyor daha sizce bu kilo alımını etkiler mi yoksa midesi o kadar aldığı için kilo almada sıkıntı olmaz mı kafama çok takıyorum
Doğum kilosu kac? 0-3 ayda 600-1000 Gr alması doyuyor anlamına geliyor . Birde memede uzun durmama sebebi biberon olabilir kaşık biberonla verebilirseniz memeyi bırakmaz. Emzirdikden sonra sağım yaparsanız sütünüzü arttırabilirsiniz.ve bol su için günde 3-4 litre kadar
Doğum kilosu kac? 0-3 ayda 600-1000 Gr alması doyuyor anlamına geliyor . Birde memede uzun durmama sebebi biberon olabilir kaşık biberonla verebilirseniz memeyi bırakmaz. Emzirdikden sonra sağım yaparsanız sütünüzü arttırabilirsiniz.ve bol su için günde 3-4 litre kadar
Doğum kilosu 2710 1 hafta önceye kadar sadece emziriyordum aynıydı fazla durmuyor memede en fazla 7 dk sonra uyuyor veya istemiyor bende ne kadar içtiğini bilmek istediğim için sağıp verdim be biberonla daha güzel içtiğini anladım 70-80-90 bazen 100 ml bile içiyor ama 600 ulaşamıyoruz istemiyor
Doğum kilosu 2710 1 hafta önceye kadar sadece emziriyordum aynıydı fazla durmuyor memede en fazla 7 dk sonra uyuyor veya istemiyor bende ne kadar içtiğini bilmek istediğim için sağıp verdim be biberonla daha güzel içtiğini anladım 70-80-90 bazen 100 ml bile içiyor ama 600 ulaşamıyoruz istemiyor
Kilo alımı gayet iyi 900 Gr almış 1 haftada alamaz okadar. Emerek doyuyor demekki. Bence gereksiz stres yapıyorsunuz. Doyup birakiyor demekki . Sık sık emzirin saat tutmadan . Biberon meme reddi yapar. Bence ekstra vermenize gerek yok ama Verecekseniz kaşık biberonla vermenizi oneririrm .
O gördükleriniz her bebekte aynı olmuyor. Benim kızım da asla o İçmesi gereken kadar içmiyor. Bunlar genel geçer şeyler siz bebeğiniz kilo alıyorsa çişi yeterliyse daha fazla vermeye çalışmayın bence çok güzel kilo almış ve içtiği miktar da çok güzel.