Bebeğimin günlük süt ihtiyaçı

Elf2020

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
127
-76
26
Selam kızlar 5 haftalık puanlık 3600 gram bebeğim günde toplam 600 ml süt içmesi gerekiyormiş emziriyorum ama memede 5 dk durup uyuyor veya devam etmiyor bende sütünü sağıp veriyorum günlük 400-450 ml ulaşıyoruz ama 600 yapamıyor daha sizce bu kilo alımını etkiler mi yoksa midesi o kadar aldığı için kilo almada sıkıntı olmaz mı kafama çok takıyorum

Doktor ne diyor kilo alımı konusunda en iyisini onlar bilir gerekirse bir öğün mama verirsin

Doktor şuan sıkıntı görmüyor kilo aldığı için ama fazla almıyor 600 tamamlamıyor diye heralde bilmiyorum
Doğum kilosu kac? 0-3 ayda 600-1000 Gr alması doyuyor anlamına geliyor . Birde memede uzun durmama sebebi biberon olabilir kaşık biberonla verebilirseniz memeyi bırakmaz. Emzirdikden sonra sağım yaparsanız sütünüzü arttırabilirsiniz.ve bol su için günde 3-4 litre kadar

Doğum kilosu kac? 0-3 ayda 600-1000 Gr alması doyuyor anlamına geliyor . Birde memede uzun durmama sebebi biberon olabilir kaşık biberonla verebilirseniz memeyi bırakmaz. Emzirdikden sonra sağım yaparsanız sütünüzü arttırabilirsiniz.ve bol su için günde 3-4 litre kadar
Doğum kilosu 2710 1 hafta önceye kadar sadece emziriyordum aynıydı fazla durmuyor memede en fazla 7 dk sonra uyuyor veya istemiyor bende ne kadar içtiğini bilmek istediğim için sağıp verdim be biberonla daha güzel içtiğini anladım 70-80-90 bazen 100 ml bile içiyor ama 600 ulaşamıyoruz istemiyor

Doğum kilosu 2710 1 hafta önceye kadar sadece emziriyordum aynıydı fazla durmuyor memede en fazla 7 dk sonra uyuyor veya istemiyor bende ne kadar içtiğini bilmek istediğim için sağıp verdim be biberonla daha güzel içtiğini anladım 70-80-90 bazen 100 ml bile içiyor ama 600 ulaşamıyoruz istemiyor
Kilo alımı gayet iyi 900 Gr almış 1 haftada alamaz okadar. Emerek doyuyor demekki. Bence gereksiz stres yapıyorsunuz. Doyup birakiyor demekki . Sık sık emzirin saat tutmadan . Biberon meme reddi yapar. Bence ekstra vermenize gerek yok ama Verecekseniz kaşık biberonla vermenizi oneririrm .

O gördükleriniz her bebekte aynı olmuyor. Benim kızım da asla o İçmesi gereken kadar içmiyor. Bunlar genel geçer şeyler siz bebeğiniz kilo alıyorsa çişi yeterliyse daha fazla vermeye çalışmayın bence çok güzel kilo almış ve içtiği miktar da çok güzel.

X