Bebeğimin günlüğü...

:gitme: :gitme: cok agladım...rabbim kızınızı size bagıslasın...:Saruboceq: o kalp atıslarını bende yasamstım..yarım kaldı ama...:gitme::gitme:

:gitme: :gitme: cok agladım...rabbim kızınızı size bagıslasın...:Saruboceq: o kalp atıslarını bende yasamstım..yarım kaldı ama...:gitme::gitme:
canım benim Allah sabırlar versin sana çok zor biliyorum...çünkü ben de ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim...o pıt pıt atan kalbi birden durmuştu:gitme:...ben de çok kahroldum ama hiç isyan etmedim..Rabbime hep dua ettim:Saruboceq: bana hayırlı bir bebek nasip etsin diye dualarım kabul oldu kızım kollarımda....Allah sana da yaşatsın bu duyguyu canım:1hug:

Allah sabir versin canim. Bende ilk bebegimi kaybettim cok zor biliyorum psikolojik tedavi gördüm kendi kendime yenemedim ama suanda yine Allah`a cok sükür 34 haftalik hamileyim insallah Allah sag saglim kucagima almayi bu defa nasip eder.. Hersey Allah`tan canim Allah hepimize hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin. Simdi sana ne desek bos gelecek, hic bir laf seni teselli edemeyecek biliyorum ama yalniz kalmamaya özen göster konusma ihtiyaci duyarsan her zaman seni dinlerim ama emin ol bunu asacaksin.Allah sana insallah en kisa zamanda anne olmayi nasip eder.Senin icin Dua edecegim ....

canım bebeğin doğmuştur inşaallah sağlıcakla bayadır uğramamışsın

çok güzel bi yazı olmuş.ağlaya ağlaya okudum.bende 36 haftalık hamileyim şu son günler hiç ama hiç geçmiyor.kavuşmak istiyorum.

çok güzel bi yazı olmuş.ağlaya ağlaya okudum.bende 36 haftalık hamileyim şu son günler hiç ama hiç geçmiyor.kavuşmak istiyorum.
teşekkür ederim canım...Son zamanlar geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor.. Allah bir avazda kurtarsın canım..Sağlıkla al meleğini kollarına..

Yılllar önce ne heyecanlıymışım anne olmak için çok şükür yıllar geçti temmuzda 10 yaşında olacak kızım Abla da oldu. Ben bir değişik oldum geçmişi okuyunca o heyecanımı okuyunca neler yaşadık büyütürken ne korkular, sevinçler, heyecanlar daha da yaşayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…