- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
- Konu Sahibi isimsiz871
Merhaba hanimlar
Hemen konuma geçip anlatmak ıstiyorum artık yorulmaya başladim çünkü böyle sürsün istemiyorum
9 aylık bi oğlum var
Gece uykusu doğduğu ilk gunden beri cok düzenli hiç bozulmadı
Akşam 7,8 gibi yatar (anne yanı beşiğinde uyur )
Sabah 9,10 Gibi uyanir
3,4 saatte 1 süt,su içer hiç uyanmadan geri uyur
Buraya kadar bi şikayetim yok
Fakat gündüz uykusunda sürekli dizimde uyumak istiyor doyuruyorum 2 dk salliyorum uyuyor guzelce yatagina yatiriyorum 3,5 dk sonra uyaniyor yani şöyle uykusu var aslinda gözleri kapalı çığlık atip aglamaya başlıyor susmuyor
sallamasamda dizimde uyucakmiş oyle tutunca 2,3,4 saat ne kadar tutarsam uyuyor
Yere bıraktığim an kıyameti kopariyor susmuyor agliyor
Bide 3,4,5. Aylarda oğlum ağlamaya başlayınca susmuyor katılma nöbeti geçiriyodu
Nefesini tututup mosmor kesilip ağzı acık bi şekilde sessizce kapkara olup dakkalarca agliyodu hatta bazen bayıldığı bile oldu
o 3 ay boyunca 2 gunde 1 hastaneye gidiyoduk
Aksam 5 ile 7 saatleri arası olurdu bu anlattigim
Bircok doktora göturduk 3 ay boyunca
bunu sadece alişkanlik haline getirdigini böyle örnekler oldugunu 6.aya kadar kendiliğinden geçicegini söylediler ki gecti çok şükür
Bu yüzden ilk zamanlar yeterki ağlamasın yine katılmasin diye gündüz dizimde sallardım yatagina koyardim uyanırdı hemen sussun diye geri dizime alirdım uyumaya devam ederdi
Ama artik bu beni yormaya basladı gun icersinde hiç bişey yapamıyorum
Sürekli dizimde
afedersiniz wcye bile gidemiyorum kesinlikle biraktigim an agliyor
Anlamadiğim akşam 7den sonra mis gibi uyuyan sallanmak istemeyen bebek
Gündüz neden guzelce uyumuyorda böyle yapiyor bu alişkanligini nasıl düzelte bilirim
Gündüz çok değil günde 1,2 kere 1 er saat olsun yataginda uyasada bende işimi gücümü yapsam bi rahat etsem bunu nasil aliştirabilirim
Yardimlarinizi bekliyorum teşekkürler
Hemen konuma geçip anlatmak ıstiyorum artık yorulmaya başladim çünkü böyle sürsün istemiyorum
9 aylık bi oğlum var
Gece uykusu doğduğu ilk gunden beri cok düzenli hiç bozulmadı
Akşam 7,8 gibi yatar (anne yanı beşiğinde uyur )
Sabah 9,10 Gibi uyanir
3,4 saatte 1 süt,su içer hiç uyanmadan geri uyur
Buraya kadar bi şikayetim yok
Fakat gündüz uykusunda sürekli dizimde uyumak istiyor doyuruyorum 2 dk salliyorum uyuyor guzelce yatagina yatiriyorum 3,5 dk sonra uyaniyor yani şöyle uykusu var aslinda gözleri kapalı çığlık atip aglamaya başlıyor susmuyor
sallamasamda dizimde uyucakmiş oyle tutunca 2,3,4 saat ne kadar tutarsam uyuyor
Yere bıraktığim an kıyameti kopariyor susmuyor agliyor
Bide 3,4,5. Aylarda oğlum ağlamaya başlayınca susmuyor katılma nöbeti geçiriyodu
Nefesini tututup mosmor kesilip ağzı acık bi şekilde sessizce kapkara olup dakkalarca agliyodu hatta bazen bayıldığı bile oldu
o 3 ay boyunca 2 gunde 1 hastaneye gidiyoduk
Aksam 5 ile 7 saatleri arası olurdu bu anlattigim
Bircok doktora göturduk 3 ay boyunca
bunu sadece alişkanlik haline getirdigini böyle örnekler oldugunu 6.aya kadar kendiliğinden geçicegini söylediler ki gecti çok şükür
Bu yüzden ilk zamanlar yeterki ağlamasın yine katılmasin diye gündüz dizimde sallardım yatagina koyardim uyanırdı hemen sussun diye geri dizime alirdım uyumaya devam ederdi
Ama artik bu beni yormaya basladı gun icersinde hiç bişey yapamıyorum
Sürekli dizimde
afedersiniz wcye bile gidemiyorum kesinlikle biraktigim an agliyor
Anlamadiğim akşam 7den sonra mis gibi uyuyan sallanmak istemeyen bebek
Gündüz neden guzelce uyumuyorda böyle yapiyor bu alişkanligini nasıl düzelte bilirim
Gündüz çok değil günde 1,2 kere 1 er saat olsun yataginda uyasada bende işimi gücümü yapsam bi rahat etsem bunu nasil aliştirabilirim
Yardimlarinizi bekliyorum teşekkürler