Çocuk Hastalıkları bebeğimin gözünün beyaz kısmı kanlandı :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar 7 aylık bebeğim 3 gün önce kaşının üst kısmına süpürgenin sapını vurmuş. ben o an yanında değildim. durumu bugün öğrendim endişelenmeyeyim diye söylememiş annem. hafif vurmuş zaten öyle fazla ağlamamışta. sonra gözünün beyaz kısmı hafif kanlandı. günden güne kanlanma azalıyor. bugün belli belirsiz geçti gibi. sizce bir problem olurmu? benzer bir durum yaşayan varmı içinizde?yarın doktorunu arayacam.. çok endişeleniyorum.. :(((

10 gün önce benim kızımında parmağı gözüne denk gelmiş hafif kanlanmıştı o an ben yanında değildim daha sonra ertesi sabah oldu baktım ki daha kötü kanlanmış gözünün beyaz yeri nerdeyse kapanmıştı o kadar korkttum ki öyle pijamalarıyla kaptığı gibi hemen dr a koştum önce göz dr una gösterdim,ayrıntılı bi şekilde inceledi korkulacak bişey yok sadece gözünü çizmiş dedi ilhatap kapmaması için damla verdi günde 2 kere kullandım ve 3-4 günde geçti çok şükür,içinin rahat olması için dr a bi göster istersen..

Yeni doğan bebeğin gözlerinde kanlanma

Yeni doğan bebeğin gözlerinde kanlanma ve yeni doğan bebeğin gözünde kırmızı leke olası normal bir durumdur. Doğum sırasında küçük kan damarları bebeğin gözlerine gelebilir. Bu da bebeğin gözlerinde, küçük, kırmızı kanamalar şeklinde görülebilir. Endişelenmenize gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back