Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Gözünde Çapaklanma Var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kardelenselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
22
0
86
48
İstanbul
Bebişim daha 14 günlük. Gözlerinde çapaklanma var. Daha yeni yeni başladı. Ilık su ile siliyoruz. Tekrar çıkıyor. Doktor netira isimli ilaç verdi. Ancak biz masajla ve ılık su ile silme ile geçmesi için çabalıyoruz. Daha çok yeni. Hemen damlaya başlamalımıyız sizce. Masajın etkisini beklemek mantıklı değil mi ?

merhaba benim bebeğim de 22 günlük. onun da gözlerinde çapaklanma var. bize de damla verdiler. kullanıyoruz damlayı. masajı da yapmaya çalışıyoruz. umarım gözyaşı kanalları tıkalı değildir. yoksa ameliyata kadar gidiyor allah korusun. damla krem ve masajla düzelmesini umuyoruz. sen günde tahminen ne kadar masaj yapıorsun sıklığı nedir yani?

benim oğlumun 3 aylığa kadar çapaklanma vardı gözünde bazen gözünü açamazdı o dereceydi verdikleri ilaçlarda işe yaramadı oğlum kış bebeğiydi üşümekten olabilir demişti doktor en son deniz suyu var eczanede tüp şeklinde o geçirdi 2 günde geçti bidahada olmadı

Gözleri Çapaklanır, Hatta Uyandıklarında Açamazlar..
Çayla Silmelisin..

Tülbenti Çayın Demine Batır, Gözünü Sil..

uyanıkken huysuzlaşığı için uyku halinde sık sık yapıyorum. çok vicdansızım

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
netira damla cok etkili, 3.gunde gecmisti..hic bir yan etkisini gormedik..gecmis olsun

çok teşekkür ederim.

bir yandan dokordan daha iyi mi bileceksin diyorum, diğer yandan da ilaçsız, masajla ve silme ile geçirenlerin çokluğunu görünce biraz daha sabredeyim diyorum.

çok fazla araştırmak iyi mi kötü mü bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…