• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin gözü akıyor

gulenmolyel

canım oğlum efem
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
127
1
96
39
Sakarya
tecrübeli anneler 16 günlük bebeğim ve gözü sürekli çapaklanıp akıyor. sizinde böyle bir probleminiz oldu mu ne yapmalıyımbilmiyorumkismile

aynı sorun bende de var.Daha 1 haftalık bebeğim.Gözü önce çapaklanma yaptı.Sonra kızardı sulandı,şimdi de sapsarı hatta bazen yemyeşil iltihap akıyor.doktora götürdüm damla verdi.Umarım geçer.Sende bence doktora götürmelisin canım..

benimde kızımda oldu kaç kere dr götürdüm damla verdi geçmedi meğerse damar tıkanıklığı varmış masaj dediler o da geçirmedi sonra tıpa götürdüm bi karışım verdi eczanede hazırladılar damlattım geçti geçmeseydi ameliyat olacaktı ama o gözde tembellik oluşmuş şimdi gözlük takıyor tabi biz öğrenene kadar aradan yıllar geçti

tecrübeli anneler 16 günlük bebeğim ve gözü sürekli çapaklanıp akıyor. sizinde böyle bir probleminiz oldu mu ne yapmalıyımbilmiyorumkismile
Doktor damla veriyor. Birde masaj yapmak gerekiyor sürekli olarak. Zaten doktor tarif eder nasıl yapılacağını.Merak etme düzenli olarak doktorun söylediklerini yaparsan geçiyor. Korkulacak bir şey yok. Geçmiş olsun.

benim oglumunda iki gozunde vardi ben hollandada yasiyorum ve burda damla vermiyorlar pamugu ilik suyla islat sil. yada sutunden damlat ben pamugu denedim faydasini gormedim sutumu damlattim iki gun sonra gecti simdi bir sey yok cok sukur. ama genede doktora gotur baksinlar. gecmis olsun

benim kızımın da doğuştan sol gözünde çapaklanma vardı ta ki 7. ayına kadar 1 aylık olduğu zaman doktora götürmüştük gözyaşı kanalı tıkalı demişti çok üzülmüştük sürekli masaj yaptım çünkü doktor 1 yaşına kadar yüzde 95 açılır ama açılmazsa ameliyat demişti çok şükür daha 2 hafta oldu gözü iyileşeli bigün banyo yaptırdım gözü akacak mı diye beklerken aniden iyileşti öyle yavaş yavaş iyileşmiyo sana tavsiyem bol bol masaj yap sonucu görüceksin :dance:

canım benim kızımda oldu 4 ay sürdü damla veriyolar bide sağdan sola doğru en az 10 seferli masaj verdiler ben damlalardan çok ılık çayla masaj yaptım o iyi geldi.önce elimi yıkayıp 10 kez masaj yaptım sonra gözünü sildim damlayı damlattım tekrar masajı yaptım benim doktorumun oğlundada olmuş 5 ay sürdü demişti.şimdi 10 aylık ve şükür bişey yok gözünde 4. ayda bitti dr una sor o masajla damlayı verir zaten

canım benim oşlumda1 aylık falandı gözü baya çapaklandı açılmıyodu pamuğun üzerine sütümden sağdım güzelce sildim bidaha da olmadı bence bi dene geçmezse doktora götürürsün

kızlar bebeklerin göz çapaklanmasına karşı doktorumuz kesinlikle anne sütü sürmeyin demişti nedeni ise mikrop daha çok gelir demişti aynı karıncanın şekere gitmesi gibi benden söylemesi allah şifa versin:sm_confused:

gözyaşı kanalları tıkalıdır canım devamlı masaj yapmak lazım benim oğlum 5 aylık olmasına rağmen hala geçmedi

Back