Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyu maşallahEki Görüntüle 3548931
Doğduğunda koyu maviydi şuan 7 aylık bu şekilde sizce bebeğimin gözleri değişir mi, ne zaman değişir? Daha önce böyle deneyimler yaşayanınız var mı?
Aslinda açık maviden ziyade yesil görünüyo ışıkta ama bilmiyorum artik degisim olur muBizim de ilk aylarda koyu maviydi, oğlum da sarışın olduğu için mavi kalır sanıyorduk ama 5 aylıkken falan değişti açık kahve oldu. Sizin bebişin bayağı açık maviye dönmüş daha değişmez![]()
Merhaba öncellikle maşallah Allah bağışlasın gözleri şimdi nasıl oldu neredeyse bir ay olacak merak ettimEki Görüntüle 3548931
Doğduğunda koyu maviydi şuan 7 aylık bu şekilde sizce bebeğimin gözleri değişir mi, ne zaman değişir? Daha önce böyle deneyimler yaşayanınız var mı?
Merhaba öncellikle maşallah Allah bağışlasın gözleri şimdi nasıl oldu neredeyse bir ay olacak merak ettimerhaba karışık aç
Merhaba teşekkür ederim. Karışık açıkcası hala çözemedim. Güneş ışığında yeşil ve orta kısminda da kahverengi çizgiler görünüyo. Akşam yapay ışıkta gri, koyu mavi arasi bişey görünüyo. Bilemiyorum ne renk desemMerhaba öncellikle maşallah Allah bağışlasın gözleri şimdi nasıl oldu neredeyse bir ay olacak merak ettim![]()
Aynı bizimkide öyleMerhaba teşekkür ederim. Karışık açıkcası hala çözemedim. Güneş ışığında yeşil ve orta kısminda da kahverengi çizgiler görünüyo. Akşam yapay ışıkta gri, koyu mavi arasi bişey görünüyo. Bilemiyorum ne renk desem![]()
Sizin ailede renkli gözlü var mıAynı bizimkide öyle![]()
Evet annem abim babam dayım dedem amcalarımSizin ailede renkli gözlü var mı
Oo masalllah sizde cokmusEvet annem abim babam dayım dedem amcalarım![]()
3 ay 15 günlükOo masalllah sizde cokmusSizin bebeginizin renkli kalma ihtimali cok yüksek. Kaç aylik acaba?
Masallah Allah bagislasin. 1 yaşa kadar değişim oluyomuş. Bakıcaz artik ne renk olacak. Gerçi sizin ki daha küçükmüş.3 ay 15 günlük
Ben hanımefendinin renge takıldığını sanmıyorum sadece merakını gidermeye çalışıyor bu platformda bu yüzden var zaten insanlar sorular sorup fikir alsınlar diyeDegisir, bu renk bebeklerde genelde olabiliyor sonrada degisiyor. Tabi ailede genetik varsa onlara ceker
neddn takiyorsun renklere ònemli olan saglikli
Olmasi degilmi, renk nedir?
Bide sizin gibiler var galiba, zirt diye olaya atlayan, burnunu herseye sokan normaldede bòyle olan tipler.Ben hanımefendinin renge takıldığını sanmıyorum sadece merakını gidermeye çalışıyor bu platformda bu yüzden var zaten insanlar sorular sorup fikir alsınlar diye
Pardon cevap vererek size kendinizi hakketmediğiniz kadar önemli mi hissettirdim kusura bakmayın lütfenBide sizin gibiler var galiba, zirt diye olaya atlayan, burnunu herseye sokan normaldede bòyle olan tipler.
Yok takmiyorum merak ediyorum sadece. Tabiki önce saglik. Açıkcası değismesini de istiyorum. Linç yiycem belki ama kimsede renkli göz yok şimdiden bile çok dikkat çekiyor herkes gelip gidip gözlerine bakiyor nazar oluyo o yüzden bebek olduğu için. Bu sebeple ne zaman değişir değişir mi merak ediyorum yalnizca.Degisir, bu renk bebeklerde genelde olabiliyor sonrada degisiyor. Tabi ailede genetik varsa onlara ceker
Tartışma oluşturmayalim lütfen. Burda herkes merak gidermeye ve deneyimlerini paylaşmaya çalışıyor. Kimse kötü niyetli değil fikirlerini paylaşıyorBide sizin gibiler var galiba, zirt diye olaya atlayan, burnunu herseye sokan normaldede bòyle olan tipler.
Yok taktığımdan değilde normade de kahverengi göz severim merak ettim sadeceDegisir, bu renk bebeklerde genelde olabiliyor sonrada degisiyor. Tabi ailede genetik varsa onlara ceker