Bebeğimin gözleri değişir mi, ne zaman değişir ?

BHA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
11
6
1
29
1000001794.webp

Doğduğunda koyu maviydi şuan 7 aylık bu şekilde sizce bebeğimin gözleri değişir mi, ne zaman değişir? Daha önce böyle deneyimler yaşayanınız var mı?

Bizim de ilk aylarda koyu maviydi, oğlum da sarışın olduğu için mavi kalır sanıyorduk ama 5 aylıkken falan değişti açık kahve oldu. Sizin bebişin bayağı açık maviye dönmüş daha değişmez 😌

• Beğen
Reactions: BHA
Bizim de ilk aylarda koyu maviydi, oğlum da sarışın olduğu için mavi kalır sanıyorduk ama 5 aylıkken falan değişti açık kahve oldu. Sizin bebişin bayağı açık maviye dönmüş daha değişmez 😌
Aslinda açık maviden ziyade yesil görünüyo ışıkta ama bilmiyorum artik degisim olur mu 😊

Merhaba öncellikle maşallah Allah bağışlasın gözleri şimdi nasıl oldu neredeyse bir ay olacak merak ettimerhaba karışık aç

Merhaba öncellikle maşallah Allah bağışlasın gözleri şimdi nasıl oldu neredeyse bir ay olacak merak ettim 😊
Merhaba teşekkür ederim. Karışık açıkcası hala çözemedim. Güneş ışığında yeşil ve orta kısminda da kahverengi çizgiler görünüyo. Akşam yapay ışıkta gri, koyu mavi arasi bişey görünüyo. Bilemiyorum ne renk desem 😊

Degisir, bu renk bebeklerde genelde olabiliyor sonrada degisiyor. Tabi ailede genetik varsa onlara ceker
neddn takiyorsun renklere ònemli olan saglikli
Olmasi degilmi, renk nedir?

• Beğen
Degisir, bu renk bebeklerde genelde olabiliyor sonrada degisiyor. Tabi ailede genetik varsa onlara ceker
Ben hanımefendinin renge takıldığını sanmıyorum sadece merakını gidermeye çalışıyor bu platformda bu yüzden var zaten insanlar sorular sorup fikir alsınlar diye

• Beğen
Benim gözlerim 3 3.5 yaşına kadar yeşilmiş, sonra yeşil ela arası bir renk olmuş. Su an rengi bence kahverengi ama kime sorsam ela diyor. Maşallah çok güzelmiş gözleri daha küçük ama değişebilir bence en azından 2 yaşına kadar falan

• Beğen
Ben hanımefendinin renge takıldığını sanmıyorum sadece merakını gidermeye çalışıyor bu platformda bu yüzden var zaten insanlar sorular sorup fikir alsınlar diye
Bide sizin gibiler var galiba, zirt diye olaya atlayan, burnunu herseye sokan normaldede bòyle olan tipler.

Yok takmiyorum merak ediyorum sadece. Tabiki önce saglik. Açıkcası değismesini de istiyorum. Linç yiycem belki ama kimsede renkli göz yok şimdiden bile çok dikkat çekiyor herkes gelip gidip gözlerine bakiyor nazar oluyo o yüzden bebek olduğu için. Bu sebeple ne zaman değişir değişir mi merak ediyorum yalnizca.

Back
X