Bebegimin gozleri, cok canim sıkkın

bol bol dua et canım Allah korktuğuna uğratmasın bu birinci temennim ... ikincisi mutlaka profa gıtmelısın ve ıyı bır hastaneye ozele falan deıl eğitim araştırma ya da uni hastanesi olmalı .... herkese elletme çocuğunu paracı doktor çok canım benım ... içimden bir his birşey çıkmayacak dıyor Allahım sana ve tum bekleyışte olanlara YARDIM ETSIN AMİN....

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm böyle bir şey yaşamanıza. Allah korumuş yavruyu. İnsan endişe ediyor. Bende doktorlara gözü kapalı güveniyorum ama başka doktor ve hastaneden 2. Görüş almak çok önemliymiş tekrar fark ettim. Tabi bu noktada ameliyat diyen biri diğer yanda kendiliğinden geçer diyen başka biri. Anne baba olmak çok zor gerçekten. Yavruyu boşu boşuna ameliyat edeceklerdi demek.

çok teşekkürler.

önemli olan diğer kısım beyin temizdi yani hidrosefali değildi kardeşim, beyninde kitle falan yoktu. bizi üniversite hastanesine sevk eden polis hastanesi nöroloğunun; bu rapora göre bu çocuğu pelte gibi kucağınızda taşımanız lazım bu çocuk koşuyor, diyerek beyin cerrahisi değil nörolojiye sevk etmesiyle öğreniyoruz ki her şey bir sinir tıkanıklılığından ibaretmiş.
o günden sonra bu tarz konularda özel hastaneye güvenim hiç yok, doktora güveniyorsam normal muayene olurum o kadar.

Çok çok çok geçmiş olsun. Minik bebeğinizin inşallah bir şeyi yoktur, varsa bile inşallah bir an önce iyileşir. Yalnız kesinlikle tek doktor ile kalmayın derim ben. Benim doğuştan göz tembelliğim ve ileri derecede göz kayması varmış gözlerimde. 2 doktor ameliyatsız asla düzelmez derken, 3.doktor ameliyatsız tedavi biraz zor olur ama olur demiş. Sonuş; 4 yaş ile 11 yaş arası süren uzun, yorucu ve masraflı tedaviler sonucu göz kayması %100 düzeldi:) goz tembelliği ise sağ gözümde tamamen düzeldi, sol gözümde hala biraz bulanıklık var. Ama hayatımi etkileyen ve dışardan görünen hiçbir şey yok. Bin şükür.
Sizin evladınız da hemen sağlığına kavuşur inşallah
Cok tesekkur ederim, size de gecmis olsun

bol bol dua et canım Allah korktuğuna uğratmasın bu birinci temennim ... ikincisi mutlaka profa gıtmelısın ve ıyı bır hastaneye ozele falan deıl eğitim araştırma ya da uni hastanesi olmalı .... herkese elletme çocuğunu paracı doktor çok canım benım ... içimden bir his birşey çıkmayacak dıyor Allahım sana ve tum bekleyışte olanlara YARDIM ETSIN AMİN....
Cok tesekkyr ederim Allah razi olsun. Egtim arastirmaya gidecegiz. Guzrl habrrlrr veririm insallah burada yarin

Levator kaldıran demek latincede.Ve göz kapağımızı kaldıran levator palpeprae superioris adında bir kasımız var.Sanırım doktorun tanısı bu kasla ilgili internette bir şey bulamadığınızı söyleyince yazmak istedim.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun. Bize de göz doktoru gözlerde kayma var. Nörolojiye gidin dedi. Biz zaten takipli nöroloji hastasıyız. Norolog hiç sallamadi bile gözlerdeki kaymayı. Bizde de bir sürü sıkıntı var. Bakalım yeni bir Norologa gideceğim. O neler diyecek merakla bekliyorum. Ben de artık mr çekilsin istiyorum.

Tekrar geçmiş olsun.Sonucu da buraya yazar mısınız.

Mr cekildi, norolog gerek yok hersey yolunda dedi ama yine de cekildik. Temiz cikti. Ama cocuk doktorumuz hala takip et, yok şu norologa daha gorun. Cok ciddiye aliyorum bu durumu falan filan. Sonuclar iyi ama yine de sevinemiyorum.

Mr cekildi, norolog gerek yok hersey yolunda dedi ama yine de cekildik. Temiz cikti. Ama cocuk doktorumuz hala takip et, yok şu norologa daha gorun. Cok ciddiye aliyorum bu durumu falan filan. Sonuclar iyi ama yine de sevinemiyorum.

Göz doktoru beyinde ki bir problem dışında başka bir sebep söyleyemiyor mu? Mesela göz kasları zayıf olabilir gibi bir şey. Belki egzersiz ile düzelir.

Göz doktoru beyinde ki bir problem dışında başka bir sebep söyleyemiyor mu? Mesela göz kasları zayıf olabilir gibi bir şey. Belki egzersiz ile düzelir.
Bugun aradim ama konusamadim kendisiyle ameliyattaymis. Yarin soyleyecegim mr sonucu iyi, durum nedir simdi ne yapmamiz lazim diye. Kendisiyle 1 ay sonra yine randevumiz var zaten insallah bu bir ay icinde gozler normale doner. Sizin bebeginizin nesi var. Insallah iyidir simdi

Bugun aradim ama konusamadim kendisiyle ameliyattaymis. Yarin soyleyecegim mr sonucu iyi, durum nedir simdi ne yapmamiz lazim diye. Kendisiyle 1 ay sonra yine randevumiz var zaten insallah bu bir ay icinde gozler normale doner. Sizin bebeginizin nesi var. Insallah iyidir simdi
Çok geçmiş olsun. Sonuçlarınız temiz çıkmış ne güzel. İnşallah kendiliğinden düzelir. Neyden şüphelendiniz de göz doktoruna götürdünüz.

Çok geçmiş olsun. Sonuçlarınız temiz çıkmış ne güzel. İnşallah kendiliğinden düzelir. Neyden şüphelendiniz de göz doktoruna götürdünüz.
Biz degil rutin kontrolde cocuk doktorumuz suphelendi. Bir gozunde asagiya dogru kayma vardi. Renkli kisim biraz asagida kaliyor sag gozunde. Ondab dolayi gittik. Goz doktoru da sag gozun yukari bakmadigini soyledi, evde cisimleri takip ettirken bakiyorum ben yukari hakreket ediyor. Daha ne kadar yukari cikmali anlamadim. Nörolog da bgun yukari hareket ediyor iste dedi ama goz doktorumuz oyle dusunmuyor. Iki doktoru bir araya getirip ne is diyesim var. Cocuklarimiz bunlarin elinde ziyan oluyor vallahi. Allah kimseyi dusurmesin hastanelere, garip doktorlarin ellerine.

Biz degil rutin kontrolde cocuk doktorumuz suphelendi. Bir gozunde asagiya dogru kayma vardi. Renkli kisim biraz asagida kaliyor sag gozunde. Ondab dolayi gittik. Goz doktoru da sag gozun yukari bakmadigini soyledi, evde cisimleri takip ettirken bakiyorum ben yukari hakreket ediyor. Daha ne kadar yukari cikmali anlamadim. Nörolog da bgun yukari hareket ediyor iste dedi ama goz doktorumuz oyle dusunmuyor. Iki doktoru bir araya getirip ne is diyesim var. Cocuklarimiz bunlarin elinde ziyan oluyor vallahi. Allah kimseyi dusurmesin hastanelere, garip doktorlarin ellerine.
Böyle arada kalmak da kötü. Başka bir göz doktoruna daha gitseniz. En azından içiniz rahatlar

X