- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.994
- 28
- Konu Sahibi baharesintisii
Genlerin baskınmiş demek panpa waaovvv herkese nasip olmaz hshsjsjasAynı bana çekmiş, özellikleri gözleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genlerin baskınmiş demek panpa waaovvv herkese nasip olmaz hshsjsjasAynı bana çekmiş, özellikleri gözleri
Hiç beklemediğin zaman oluyor kuzum Allah herkese nasip etsinGenlerin baskınmiş demek panpa waaovvv herkese nasip olmaz hshsjsjas
Ben mavi gözlü biri olarak galiba sizin aileyi kıskandım (mavi gözlü değilim)Bebeğin gözleri değişir mi bilemem ama sizin tavrınız çok itici. Bebek kahverengi gözlü olsa ne olur? Sağlıklı olması değil mi önemli olan? Eşim yeşil gözlü, ben ela gözlüyüm oğlumuz kahverengi gözlü. Aklımıza bir kez bile böyle bir şey gelmedi. Sadece bebek ikimize de benzemiyor diye makara yaparız arada.
Ay neyse ya valla kiytirik goz rengi konusu yuzunden kirmak istemem kimseyi tmmVelev ki beben renkli gozlu. Onu da Allah verdi siz kendinizden mi saniyosunuz madem? Neyine fesatlanalim kahverengiyi de yaratan Allah renkliyi de. Cidden lohusalik delilik haliymis bir kere daha gorduk. Kendimi sorguladim suan lohusayken bana kirilan kusenlere yaptiklarimi bir daha dusunecegim.
bAhset derdim kendinden ama inan hic umrumda degilsinezik nedir nasıl olunur
Allah razı olsun, beddua etmedin bir tık kırıldıkAy neyse ya valla kiytirik goz rengi konusu yuzunden kirmak istemem kimseyi tmm
Hic bir yorumda etmedim.nerden cikardin bedduayi ayy hic sevmem Allah bilir.kime.ne vereceginiAllah razı olsun, beddua etmedin bir tık kırıldık
Adettendir diye dedim yav, her yeni üye beddua etmeden aramıza giremiyorHic bir yorumda etmedim.nerden cikardin bedduayi ayy hic sevmem Allah bilir.kime.ne verecegini
gocunmak nedir nasıl yapılırbAhset derdim kendinden ama inan hic umrumda degilsin
Valla kusura bakma bebegime reelde gorenler renkli dedi devamli hemsireler dahil benim.ordan geldi aklima asla boyle bir dusuncem olmadi yeterki saglikli olsun iticilige gelinve neye gore kime gore ben dobrayim yalandan canim cicimlilige gelemem okey?Bebeğin gözleri değişir mi bilemem ama sizin tavrınız çok itici. Bebek kahverengi gözlü olsa ne olur? Sağlıklı olması değil mi önemli olan? Eşim yeşil gözlü, ben ela gözlüyüm oğlumuz kahverengi gözlü. Aklımıza bir kez bile böyle bir şey gelmedi. Sadece, çocuk ikimize de benzemiyor diye makara yaparız arada.
Giciksiniz ama sevdimAdettendir diye dedim yav, her yeni üye beddua etmeden aramıza giremiyor
Bihtercik git kendino vursana sen yada behlülüne git yakamdan düs shhsjssjhsgocunmak nedir nasıl yapılır
Okey? Şu sözcük bile iticiliğinizi kanıtlıyor. Herkes öyle dediyse ne diye gelip buraya soruyorsunuz? Ayrıca ben sizin mahalleden arkadaşınız değilim. Ben size “siz” şeklinde hitap ediyorsam, aynı şekilde hitap beklerim.Valla kusura bakma bebegime reelde gorenler renkli dedi devamli hemsireler dahil benim.ordan geldi aklima asla boyle bir dusuncem olmadi yeterki saglikli olsun iticilige gelinve neye gore kime gore ben dobrayim yalandan canim cicimlilige gelemem okey?
entelektüellik desen varBihtercik git kendino vursana sen yada behlülüne git yakamdan düs shhsjssjhs
Nihal tek nefeste sönüverecek bir çiçek bihter kim ki demedi saymamentellektüellik desen var
çünkü bihter’i o kadar görmezden gelemez. çünkü bihter ‘renksiz’ gözlü değilNihal tek nefeste sönüverecek bir çiçek bihter kim ki demedi saymam
Hay Allah razı olsun senden. Az kaldı hepimizi sabun yapacaktı kadınMavi bence