Bebegimin göz rengi ne sizce?

Bebeğin gözleri değişir mi bilemem ama sizin tavrınız çok itici. Bebek kahverengi gözlü olsa ne olur? Sağlıklı olması değil mi önemli olan? Eşim yeşil gözlü, ben ela gözlüyüm oğlumuz kahverengi gözlü. Aklımıza bir kez bile böyle bir şey gelmedi. Sadece, çocuk ikimize de benzemiyor diye makara yaparız arada.

Son düzenleme:
Bebeğin gözleri değişir mi bilemem ama sizin tavrınız çok itici. Bebek kahverengi gözlü olsa ne olur? Sağlıklı olması değil mi önemli olan? Eşim yeşil gözlü, ben ela gözlüyüm oğlumuz kahverengi gözlü. Aklımıza bir kez bile böyle bir şey gelmedi. Sadece bebek ikimize de benzemiyor diye makara yaparız arada.
Ben mavi gözlü biri olarak galiba sizin aileyi kıskandım 🥲🧿💕 (mavi gözlü değilim)

Velev ki beben renkli gozlu. Onu da Allah verdi siz kendinizden mi saniyosunuz madem? Neyine fesatlanalim kahverengiyi de yaratan Allah renkliyi de. Cidden lohusalik delilik haliymis bir kere daha gorduk. Kendimi sorguladim suan lohusayken bana kirilan kusenlere yaptiklarimi bir daha dusunecegim.
Ay neyse ya valla kiytirik goz rengi konusu yuzunden kirmak istemem kimseyi tmm

Bebeğin gözleri değişir mi bilemem ama sizin tavrınız çok itici. Bebek kahverengi gözlü olsa ne olur? Sağlıklı olması değil mi önemli olan? Eşim yeşil gözlü, ben ela gözlüyüm oğlumuz kahverengi gözlü. Aklımıza bir kez bile böyle bir şey gelmedi. Sadece, çocuk ikimize de benzemiyor diye makara yaparız arada.
Valla kusura bakma bebegime reelde gorenler renkli dedi devamli hemsireler dahil benim.ordan geldi aklima asla boyle bir dusuncem olmadi yeterki saglikli olsun iticilige gelinve neye gore kime gore ben dobrayim yalandan canim cicimlilige gelemem okey?

Valla kusura bakma bebegime reelde gorenler renkli dedi devamli hemsireler dahil benim.ordan geldi aklima asla boyle bir dusuncem olmadi yeterki saglikli olsun iticilige gelinve neye gore kime gore ben dobrayim yalandan canim cicimlilige gelemem okey?
Okey? Şu sözcük bile iticiliğinizi kanıtlıyor. Herkes öyle dediyse ne diye gelip buraya soruyorsunuz? Ayrıca ben sizin mahalleden arkadaşınız değilim. Ben size “siz” şeklinde hitap ediyorsam, aynı şekilde hitap beklerim.

X