- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
-
- Konu Sahibi Kahvetelvesimoon
korkma biraz aç kalınca alacak bu kadar bebek aç bırakılır mı diye düşünmeyin saatler boyu değil ama alacak biberon kolayına geliyor sıpamın tabii:)))15 gun once sezeryan dogum yaptim,hastanede sancilardan dolayi emzirmeye alistiramadim bebegimi,mememi almak istemedi bende sütümü sağarak biberonla verdim sarılık riski vardi korktum.önce el pompasiyla sagıyordum sag elim uyuşuk kaldi gecmiyor,sonra elektrikli pompa aldim.bu aralar gögsümüde emiyor,birakiyor biberondan sonra direk aliyor oylelikle cok nadir ama biberon kolayina geliyor agliyor basiyor yaygarayi.emmek istemiyor mecbur ac kalmasin diye biberon veriyorum sütümü sagıp.cok yoruldum sağıp sütü ısıtıp vermekten,sadece göğsümden emse keske, ne yapmaliyim nasil alıstırmalıyim ne olur yardim edin
Gogus kalkanida takiyorum arada aliyor bazende istemiyorMemede ısrarcı olun daha çok küçük, çabuk aşarsınız merak etmeyin :) göğüs ucu sorununuz varsa kısa süre kullanmalik silikon göğüs uçlarından kullanabilirsiniz ama onun da 3haftadan fazla kullanımı önermiyorlar bu sefer ona alışmasın kuzucuk
Göğüs kalkanı ayrı bir şey silikon meme ucu ayrı şey . Göğüs kalkanı göğüs uçları yara olmaisn diye takılır gumustendjr . Silikon meme ucu bebek memecyi daha kolay alıp alisaabilsin diye takılır . Mutlaka temin edin hastanede de böyle yapıyorlar onceGogus kalkanida takiyorum arada aliyor bazende istemiyor
Az akışlı biberon ucu al. Ama iyi bir marka olsun ben wee nin almıştım normal akışlı ya çabuk döndü. Biberonun kolaylığına alışmış.15 gun once sezeryan dogum yaptim,hastanede sancilardan dolayi emzirmeye alistiramadim bebegimi,mememi almak istemedi bende sütümü sağarak biberonla verdim sarılık riski vardi korktum.gogus ucum da yok oyle cok.önce el pompasiyla sagıyordum sag elim uyuşuk kaldi gecmiyor,sonra elektrikli pompa aldim.bu aralar gögsümüde emiyor,birakiyor biberondan sonra direk aliyor oylelikle cok nadir ama biberon kolayina geliyor agliyor basiyor yaygarayi.emmek istemiyor mecbur ac kalmasin diye biberon veriyorum sütümü sagıp.cok yoruldum sağıp sütü ısıtıp vermekten,sadece göğsümden emse keske, ne yapmaliyim nasil alıstırmalıyim ne olur yardim edin
Benimkide slikonGöğüs kalkanı ayrı bir şey silikon meme ucu ayrı şey . Göğüs kalkanı göğüs uçları yara olmaisn diye takılır gumustendjr . Silikon meme ucu bebek memecyi daha kolay alıp alisaabilsin diye takılır . Mutlaka temin edin hastanede de böyle yapıyorlar once
Ac birak sadece memeni ver biraz emer yorulur süt bol gelmediği icin birakir pes etme surekli ve sık sık memeni emzir zamanla biberini unutacak.4 cocugumdada bu problemi yaşadım hepsini emzirmeyi basardım.butun çocuklarımı ikinyasi bitene kadar emzirdim.15 gun once sezeryan dogum yaptim,hastanede sancilardan dolayi emzirmeye alistiramadim bebegimi,mememi almak istemedi bende sütümü sağarak biberonla verdim sarılık riski vardi korktum.gogus ucum da yok oyle cok.önce el pompasiyla sagıyordum sag elim uyuşuk kaldi gecmiyor,sonra elektrikli pompa aldim.bu aralar gögsümüde emiyor,birakiyor biberondan sonra direk aliyor oylelikle cok nadir ama biberon kolayina geliyor agliyor basiyor yaygarayi.emmek istemiyor mecbur ac kalmasin diye biberon veriyorum sütümü sagıp.cok yoruldum sağıp sütü ısıtıp vermekten,sadece göğsümden emse keske, ne yapmaliyim nasil alıstırmalıyim ne olur yardim edin
Ac birak sadece memeni ver biraz emer yorulur süt bol gelmediği icin birakir pes etme surekli ve sık sık memeni emzir zamanla biberini unutacak.4 cocugumdada bu problemi yaşadım hepsini emzirmeyi basardım.butun çocuklarımı ikinyasi bitene kadar emzirdim.
Ama emmiyor ac kalir vermezsem cok agliyor biberon agzina verince susuyor sen nasil basardin
Merhaba. Hem emzirme danışmanlığı hem doula olarak hizmet veriyorum. Malum durumlardan evdeyiz ve bu süreçte boş durmak yerine siz annelere ücretsiz hizmet vermek istedim. İnstagramdan beni takip edip dmden yazarsanız durumunuzu değerlendirir inşallah bir çözüme ulaşırız. İyi günler diliyorum. doulasevda15 gun once sezeryan dogum yaptim,hastanede sancilardan dolayi emzirmeye alistiramadim bebegimi,mememi almak istemedi bende sütümü sağarak biberonla verdim sarılık riski vardi korktum.gogus ucum da yok oyle cok.önce el pompasiyla sagıyordum sag elim uyuşuk kaldi gecmiyor,sonra elektrikli pompa aldim.bu aralar gögsümüde emiyor,birakiyor biberondan sonra direk aliyor oylelikle cok nadir ama biberon kolayina geliyor agliyor basiyor yaygarayi.emmek istemiyor mecbur ac kalmasin diye biberon veriyorum sütümü sagıp.cok yoruldum sağıp sütü ısıtıp vermekten,sadece göğsümden emse keske, ne yapmaliyim nasil alıstırmalıyim ne olur yardim edin
Tebrik ederin nasıl başardınıZ merak ettimBebegim mememi almaya basladi artik cok sukur