• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin göbeği kanamış....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Arkadaşlar 22 günlük bebeğim var 10 gün önce göbeği düşmüştü,ancak dün akşam göbeği kanamış,kuru kan lekesi olmuş,sizinde başınıza geldimi yardım lütfen?

evt canim normla bişi bu endişe edecek bir durum yok kan kurumuşsa korkmana gerek yok
yalniz batikonla pansuman yap temiz dursun orasi
ara ara kanamasi normal bir durum

teşekkürler ne kadar normal olsada anneyiz panikliyoruz,birde ilk bebek olunca burdan destek alıyorum sagolun fikriniz için.

bedede oldu.kuru kan lekesi.doktora dedim.çok normal dedi.bi gne yaptılar o an şıp diye kesildi...

benim ilk bebeğimde de olmuştu ve çok korkmuştum.göbeğini beziyle kapatma ve kuru tut.idrarı ıslatıp kanatmış olabilir yani benimki öyle olmuştu.15 günlüktü benimkide

benim bebişimede olmuştu kvitamini iğnesi yapıldı geçti korkma devam ederse doktora danış.

benim bebişimede olmuştu kvitamini iğnesi yapıldı geçti korkma devam ederse doktora danış.

teşekkürler sizin bebek kaç aylıktı,dün akşam yine kanamış üst üste olunca korktum doktor 1 aylıktan küçük bebeklerde normal dedi,devam ederse sorun olurmuş.sizinkinin kanaması kaçgün devam etmişti.?

Doğumdan sonra K vitamini iğnesi yaparlar bazı bebeklerde göbek kanaması meydana gelince 2. dozuda yaparlar eğer 2 dozdan 72 saat sonra kanama geçmiyorsa kanda pıhtılaşma ve bir tahhlil daha var toğplamda 2 tahlil yapılır sonuçlara göre tedaviye başlanır

benimde oğlumun göbeği 21 günlükken kanamıştı Doktorumuz K vitamini yaptı şükür 72 saat içincde kanamamız kesildi

normaldir filan diye ihmal etmeyin zaten şakır şakır kanamıyo altını değiştirmek için açtıgınızda kurumuz kan görüyosunuz ama yinede müdahele gerekiyo

benimde oğlumun göbeği düştükten sonra kanama oldu ve Sezen arkadaşımızın dediği gibi k vitamini aşısının 2. dozunun yaptılar ve geçti ihmal etmeden doktora gitmelisin aşısını yaparlar ve geçer ama öle pansuman falan yapma evde kendı kendıne geçmiş olsun

teşekkür ederim bizim dr normal dedi k vitamin iğnesi falan yapmadı,herkes aynı şeyden bahsediyor acaba doktorumu değiştirsek şaşırdım artık...

valla hala devam ediyorsa bencede doktoru değiştirmek en azından başka bi seferlikte olsa başka doktor göstermek en iyisi

basite alına azıcık kurumuş kan kanda pıhtılaşmaya kadar gidebiliyo

benm kızımında kanamıştı göbegi düştükten 15 gn sonra fılan..doktora götrdük tekrar kvit yaptırdı...kvit bebek dogardogmaz yapılıyor,pıhtılaşma saglıyor...

Arkadaşlar 22 günlük bebeğim var 10 gün önce göbeği düşmüştü,ancak dün akşam göbeği kanamış,kuru kan lekesi olmuş,sizinde başınıza geldimi yardım lütfen?

kızımda da olmuştu K vitamini eksikliği..iğne yapıyorlar..ihmal etme bence

benim bebeğime de kvit 2.doz yapıldı ama hala hafif lekelenme oluyor.napsam ne zaman tekrar gitsem kızlar?

bizde de kanama 4-5 gün sürdü,iğne yapılmadı, kanama sonrası halsizlik olup olmadığını sordu, biz de olmadığını söyleyince, sadece göbek deliğini açtırarak içine batikon damlatmamızı söyledi doktorumuz, bir kaç gün içerisinde de iyileşti..

Back