- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi Sudansebepler
Belli ki cocugun alerjisi var, nasil doktora goturmuyorsunuz anlamiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki cocugun alerjisi var, nasil doktora goturmuyorsunuz anlamiyorum.
[/QUOTE.
alerji için testti sonuçlarıydı kontrolüydü derken çok fazla hastaneye gidip gelmek zorunda kalacağız. Korona kapmaktan korkuyorum. Küçük oğlumda da egzema için uğraşmıştım her hafta neredeyse gidip geliyordum.
İçim içimi yiyor ama öncelikle evde kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum
Evet son 1 aydır bu şekilde sabah bakınca akşamki halinden eser kalmıyor.Sicaklardan olma ihtimali var mi?
Son bir ayda mi basladi tam anlamadim. mevsimsel alerjiler de olabilir.
Oğlum 2.5 yaşında biz çoğu şeyi atlattıkbenim kizimda alerjik 1.5 yasinda hâlâ devam.sizinki kac yasinda
Mesela diyet zamanı neler verdiniz?Oğlum 2.5 yaşında biz çoğu şeyi atlattık
Ama bünye alerjik hep dikkat etmek gerekiyor
Ben çok sıkı diyet yaptım ve faydasını gördüm
Mesela diyet zamanı neler verdiniz?
Dün geceden beri biberon maması vermiyorum. Semiz yemeğine azıcık pirinç atmıştım. Yeniden kabardı. Pirincin alerji yaptığını hiç duydunuz mu?
oğluma ek gıdaya geçişte 8. Aydı sanırım ilk olarak patates verdim
Yeşil kabak ile çorba yaptım verdim
Sonra dra gittik diyeti ben açtım ilk yavaş yavaş sonra da oğluma açtırdı Dr bir sıkıntı olmayınca sırayla neler vermem gerektiğini anlattı ve sorunsuz atlattık.
Mesela hala süt yoğurt bal Antep fıstığı vermedim korkuyorum
Eğer alerjisi varsa normal mamaya da tepki verecektir
Mesela dra havuç dokunuyor dediğimde bana inanmadı elma içinde aynı şekilde ama dokunuyordu mahvoluyordu çocuk.
Pirincin dokunduğunu duymuştum daha önce diye hatırlıyorum.
Kalsiyum kendime kullandım ve oğluma da d vit verdim oda alerjik bebeklere özel olanındanGünlerdir sadece havuç patates püresi veriyorum. Dün yemeğine pirinç koydum yeniden kabardı. Mamayı da kestim. Çok üzülüyorum herşeyden mahrum kalıyor. Siz extra kalsiyum falan kullandınız mı nasıl tamamlayacağız ki eksik vitaminleri?
Bide allerset şuruba başladık 2 gündür.
Siz alerjisi için herhangi bir ilaç kullandınız mı?
Alerjik bebeklere özel d vitamini olduğunu öğrendiğim iyi oldu eğer alerjimiz devam ederse doktordan isteyeyim. Bugün kızarıklıklar geçmiş durumda ama mamayı kesmem mi işe yaradı yoksa allerset mi şimdi de onu çözmem lazım.Kalsiyum kendime kullandım ve oğluma da d vit verdim oda alerjik bebeklere özel olanından
Mesela havuç oğluma dokunuyordu şuan en sevdiği
Biz zaditen kullandık hala kullanıyorum çok uyku yapıyor ama en iyi gelen o bize
Alerji ilacı rahatlatıyor bence geçmelerine yaradığını hiç duymadımAlerjik bebeklere özel d vitamini olduğunu öğrendiğim iyi oldu eğer alerjimiz devam ederse doktordan isteyeyim. Bugün kızarıklıklar geçmiş durumda ama mamayı kesmem mi işe yaradı yoksa allerset mi şimdi de onu çözmem lazım.
Ay ne zor işmiş şu alerji işi
Kızarıklıklarının geçme sebebi ilaç değil mi yani? Doğru mu anladımAlerji ilacı rahatlatıyor bence geçmelerine yaradığını hiç duymadım
Ama evet alerji çok çok zor