- 30 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 33
- Konu Sahibi Sudansebepler
-
gluten olabilir ekmek doğramışsınız hic glüten icin test yaptırdınız miMerhaba hanımlar şu dönemde belki çok büyük bir dert değil ama günlerdir kafama takıyorum.
10 aylık bebeğimin bacaklarında ve vücudunda gece yatmadan kızarıklıklar çıkıyor. Sabah kalktığında geçmiş oluyor. Sadece gece bebelac mama içiyor. Gündüz çorba sebze püresi şeklinde devam ediyorum.
Tarhana yayla mercimek çorbası verdim kızardı. 5 aylıktan beri yoğurt veriyorum hiç yoktu. 1 aydır korkudan onu da kestim. En son sadece patates çorbası yapıp içine ekmek doğradım yine oldu.
Artık korkudan ne vereceğimi de şaşırdım. Doktora götürmeye korkuyorum. Acaba yediklerinden değilde başka bir şey mi? Yanlış şeye mi yoğunlaştım. Lütfen akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var.
Mamaya tepki veriyor olabilir ama ben yatağındaki birşeye tepki verdiğini düşündüm çünkü besin alerjisi gece çıkıp sabah geçmez ve daha farklı belirtileri de var
Besin alesjisi muhtemelen. Süt ve süt ürünleri diyecektim ama mercimek çorbasında da oluyorsa başka bir şeye de alerjisi var demektir. Ayrıca kendi yediklerinize de dikkat etmeniz lazım. Ben evde kendim deneye deneye bulmuştum neye alejisi olduğunu, ki doktor da henüz bebeğim küçük olduğu için alerji testi doğru sonuç vermez sen kendin bulacaksın demişti. Diyete girip tek tek ürünleri deneyip bulun. Ben de az uğraşmadım bu alerjiyle
benim kizimda alerjik 1.5 yasinda hâlâ devam.sizinki kac yasindaAhh Ahh alerjiden ne çektim 20 günlükte beri uğrastım hala uğrasıyorum mercimek havuç elma bile dokunurdu 1 sene patates zeytin ile beslendim şuan azaldı ama bazı şeylere hala tepki veriyor
Neye tepki verdiğini ilk etapta bulmanız gerekecek emiyor ise sizden de gecer bebege kıyafetlerini de yıkadıgınız deterjanda önemli belki oda sıkıntı yapıyor olabilir bünye alerjikse her şeyi gözden gecirmek gerekiyor
Mama da dokunuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?