arkadaşlar 20 günlük bebeğim ve karını ağrıyor sanırım ayaklarını karnına çekiyor ve karnı gurulduyor sanırım gaz ne yapıcam bilmiyorum nette de araştırdım fıtık yada bağırsak düğümlenmesi bile olabilirmiş ama karnı guruldadığına göre gazdır dimi?
birde bebişim poposu kıpkırmızı oldu pişik gibi değil tahriş olmuş gibi ne önerebilirsiniz???
son olarak kasıklarında sivilce gibi şeyler oluşuyor sonra geçiyor ama gene oluyor pudralıyorum siz ne önerirsinmiz
canım benim ogluşum 42 günlük oldu ve 20 ye yakın uzman doktora götürdüm faydası olmadı gazdan. metsil. zinco. laktazim.adaçayı.elma yagı.daha aklın gelmiyecek kadar yag ilaç kullandık. sıcak havlular. büse bile koyduk karnına geçmedi. ama doktorun verdigi bir ilaçdan fayda gördüm debridat 250 ml. diye. doktora danışarak kullanabilirsin.çok şükür kolitimiz azaldı.uykunun ne oldugunu hatırladık. 3 kişi 1 bebege bakıyorduk. aglamaktan ve ıkınmaktan göbegi açılmıştı bebegimin.
kızım 50günlük ve 1aydır deli gibi aglıo ilk gittigimiz dr ac deyip takviye mamaya basladı sonra dr degiştirdik ve kolik oldugunu ögrendik 2gün oldu ve drun dedigi herseyi harfiyen uyguladık ve 2gündür kızım uyuyor aglamıyor
babuline surup anne sütünü sagıp yada bi miktar suya bi cay kasıgı sekilde günde üç defa 10 16 22de onu veriyorum sabah banyo yaptırıp myo oil diye ısıtıcı özellige sahip yagla karnına ve ayaklarına saat yönünde 3er dk masaj yapıyorum arada bi ögünde acken 100ml rezene cayı veriyorum aksam yine masaj yagla ve sadece 2gece yarım paranox diye bi fitil kakasını da yaptırıo hemen atıyo fitili 1dk bile durmuyor sonra yine yarım fitil veriyor o kalıyor bu drumuzun verdigi 5günlük program mısıl mısıl uyuyor masallah 2gündür bu 5günden sonrada yine sabah aksam yagla masaj ve sabah aksam 10da babuline surup var 5 gün daha
ama önce dra götür canım biz ilk gittigimizde kalca cıkıgına bakarken nasıl bacaklarını bastırıyolar ona benzer bi haraketle öle bi gazını attırdıki sankikocaman bi balonu şişirip havasını kacırtıyosun gibi hiç unutmicam o sesi meger gazından aclıgı hissedemiyomuş aynı zamanda ama masaj inanılmaz iyi geldi masajdan sonra özellikle hemen gaz cıkarıo
Annelerin çilesi işte( bebeğin için yapmadığın kalmıyor canım. umarım sorunun en kısa zamanda hallolur. bugün markette konuştuğuım bayan korkuttu beni. oğlu 1 yaşını doldurana kadar gaz sancısı çekmiş. tek çözüm yolu lefax diye bir ilaç olmuş.
kızım 50günlük ve 1aydır deli gibi aglıo ilk gittigimiz dr ac deyip takviye mamaya basladı sonra dr degiştirdik ve kolik oldugunu ögrendik 2gün oldu ve drun dedigi herseyi harfiyen uyguladık ve 2gündür kızım uyuyor aglamıyor
babuline surup anne sütünü sagıp yada bi miktar suya bi cay kasıgı sekilde günde üç defa 10 16 22de onu veriyorum sabah banyo yaptırıp myo oil diye ısıtıcı özellige sahip yagla karnına ve ayaklarına saat yönünde 3er dk masaj yapıyorum arada bi ögünde acken 100ml rezene cayı veriyorum aksam yine masaj yagla ve sadece 2gece yarım paranox diye bi fitil kakasını da yaptırıo hemen atıyo fitili 1dk bile durmuyor sonra yine yarım fitil veriyor o kalıyor bu drumuzun verdigi 5günlük program mısıl mısıl uyuyor masallah 2gündür bu 5günden sonrada yine sabah aksam yagla masaj ve sabah aksam 10da babuline surup var 5 gün daha
ama önce dra götür canım biz ilk gittigimizde kalca cıkıgına bakarken nasıl bacaklarını bastırıyolar ona benzer bi haraketle öle bi gazını attırdıki sankikocaman bi balonu şişirip havasını kacırtıyosun gibi hiç unutmicam o sesi meger gazından aclıgı hissedemiyomuş aynı zamanda ama masaj inanılmaz iyi geldi masajdan sonra özellikle hemen gaz cıkarıo
merhaba canım geçmiş olsun benim bebeğimde 3,5 aylık ve kolik bizdede vardı ben babulıne kullandım hiç işe yaramadı 2 aydır nurse harveys kullanıyorum bebeğim çok rahatladı pişik kremine gelince ben kızım doğduğundan beri hametan kullanıyorum sadece reçeteyle veriliyo çok şükür hiç pişik sorunumuz olmadı her alt değiştirmede kullanıyorum bu arada ben bebek yağınıdirek vücuduna uygulamıyorum banyo suyuna karıştırıyorum direk yağla temas ettiği zaman bebeğimin cildi nemli gibi oluyodu hiç terlemiyodu onu farkedince suyuna karıştırdım şimdi rahatladık zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?