Bebek Beslenmesi bebeğimin ensesinde DOĞUM LEKESİNE BENZER BİR KIRMIZILIK VAR GEÇMİYOR

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
KIZLAR DOĞDU DOĞALI ENSESİNDE KIZIMIN KIRMIZILIKLAR VAR DOĞUM lekesine benziyor acaba bu sorunmu kızım bu arada 9. ayına girecek

benim bebeğimde de var ensede hatta bi ara banyo yaptırırken farketmemişim aşınmış orası yara oldu doktora götürdük merhemlerle geçti şükrolsun kızım 4.5 aylık şu an öncekine oranla rengi açıldı

benim de oğlum 6 aylık ensesinde kırmızı leke var aynen doğum lekesi gibi..geçmiyor..

bizde de aynı durum söz konusu bes aylık olacak neredeyse oğlum. ama cevremdekilerin deneyimlerinden biliyorum ki bazen 2 yaşına yakın geciyor, hatta bazılarında yara oluyor kabuk bağlıyor, benim oğlumun göz kapağında da var, ama o neredeyse gecmek üzere..

benim kızımın da bacağında ve karnında var. doğum lekesi dedi doktor. 2 yaşına kadar geçermiş genelde ama bazen geçmeyedebilirmiş

benim oğlumu ensesinde de var..Gerçi bende de var aynı doğum lekesinden..Ama ensede olduğu için görünmüyor tabi..Geçen gittiğimde doktora sordum, o da önemli olmadığını söyledi..

tatlım yanlış anlama ama 9 aylık bebek ensesinde geçmeyen bi kızarıklık var doktora sormadınmı,büyük ihtimal hemanjiom yani damar genişlemesidir o,benim kızımında sol göğsünün yanında vardı herkes doğum lekesi dedi,rengi kırmızılaşmaya kabarmaya başladı gül mevsimi ondan kabarıyo dediler ama ben doktora götürdüm,doktor doğum lekesi değil damar genişlemesi var,çok önemli bişey değil ama dikkatli olacaksınız hiç kanamayacak ora,kanarsa kolay dinmez dedi,7 yaşına geldiğinde kendiliğinden geçer dedi,şanslısınız zararsız biyerde çıkmış,önemli bi organın yanında mesala kafada,gözün yanında olsaydı tehlikeli derdim ama sizinki zarar vermeyecek biyerde tek yapmanız gereken orayı kanatmamak dedi,bizde çok dikkat ediyoruz şimdi,bana kalırsa bi doktora götür en ufak bişey bile olsa ihmale gelmez diye düşünüyorum ben ,9 ay olmuş hiç merak edip sormadınmı doktora

Şükredelim ki yüzünde değil anneler...bana çok tatli geliyor o pembemsi lekesi ensesinden şap diye öperken herşeyine aşıgım meleğimin

benim oğlumun yanağında var.oğlum 3 aylık.rengi bazen çok açılıyo bazen koyulaşıyo.umarım zamanla geçer.çok üzülüyorum.

kızlar var mı bu gibi lekesi olup da geçenler?endişeleniyorum geçer mi bilmiyorum.doktorumuz geçmez dedi.ama sonra cildiyeciye götürdüm hemanjiyom zamanla geçer dedi.bebeğimin yanağında ve özellikle emzirirken çok dikkatimi çekiyo ve çok üzülüyorum.rengi bazen açılıyo bazen ise koyulaşıyo:-(

tatlım benm kızımdada var,sol göğsünün hizasında koltuk altına geliyo,hemanjiyom yani damar genişlemesi,7 yaşında geçiyo,bizim doktorumuz çok iyidir,en ince ayrıntısına kadar anlatır herşeyi,çok önemli bişey değil,ama çok dikkat edeceksiniz kanamayacak hiç bura,kanarsa kolay dinmez dedi,eğer kanarsa hemen tampon yapacaksın dindirmeye çalışacaksın kanamayı,çok şükür önemli bi yerde çıkmamış,kafada,gözün yanında çıksaydı tehlikeli derdim ama sizinki görünmeyen daha tehlikesiz biyerde dedi,bebek büyüdükçe büyüme yapacak ora ama 7 yaşında hiç bişey kalmaz dedi,bence sen iyi bi dr bul,yüzünde diyosun tehlikeli olabilir,şimdi küçükler ama yürümeye başladıkları zaman düşecekler illaki nasıl koruyacaz bilmiyorum,allah yardımcımız olsun,biz banyo yaparken çok dikkat ediyoruz,tırnakları uzun olan birinn kucağına vermiyorum ya batarsa diye,bi baheneyle alıyorum kucağından,bazı insanlar,kucağa alırken çok sıkıyolar havaya kaldırıyolar,çok sıkıldıgı gün kabarıyo,bende uykusu geldi yada emzircem diyip alıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…