Bebeğimin emziğe alışmasını istiyorumm

esener

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
43
2
18
Ankara
Kızlar 2,5 aylık bir kızım var.. Emme isteği var bebeğimin. Uyanıkkeb ağzı boş kaldığında huysuzluk ediyo evde chicconun anne memesine yakın model kauçuğu, bebedorun silikonu, avent in silikonu yani kısacası bissürü emzik denedik ama 2 dk alıyo hemen atıyo( benim gibi olup bebeğini emziğe alıştıran varmı? Ve marka model önerecek olan? Yardımlarınızı bekliyorummn

marka pek onemlı deıl ama kaucuk verme yınede..sılıkon ve damaklı emzık ver..ıstersen ılk etapta emzıgın ucunu hafıf sekere yada bal.pekmez gıbı bı seye batır bırkac kere dene o sekılde olabılır..ben kızlarımı o sekılde alıstırdım..ama bıraktırana kadarda canım cıktı :)

Ben de aynı şekilde bala batırıyordum. Emziğe tam olarak alıştığında neredeyse 6 aylık olmuştu. Çok huysuz bir çocuk olduğu için emzikten sonra bayağı rahatlamıştım ben. 2 yaşındayken de bıraktırdım. Bırakırken de hiç zorlanmadı.

Bizim kızda çok huysuz yeni sipariş ettiğim emzikleri de almadı yaa😔 dünya para verdik gene boşa gitti pekmezi deniycem birde.. Her seferinde batırcakmıyım her ağzından atışında yani?

Emzik ve biberon ne kadar kaliteli olursa olsun sağlıklı değildir bilmenizi isterim. Bu tip malzemeleri ne kadar temiz tutarsanız tutun bebeğinizin mikroplarla haşır neşir olmasını engelleyemezsiniz. Ayrıca beta mikrobu daha bu çağlarında çocuklarımıza bu plastik ve kauçuk emzik, biberonlar vasıtasıyla bela olur ve ilerleyen yaşlara kadar da sorun olmaya devam ederler. Hazır zaten bebeğiniz emziğe alışmamış, hiç alıştırmayın.

Bizim kızda çok huysuz yeni sipariş ettiğim emzikleri de almadı yaa😔 dünya para verdik gene boşa gitti pekmezi deniycem birde.. Her seferinde batırcakmıyım her ağzından atışında yani?

Yani her seferinde değilse bile çoğunlukla batırman gerekiyor. Çok fazla batırmana gerek yok. Azıcık ucunu değdirsen yeter

Bebege bal verilmez bal zehirlsnmesi olablr cock onu yapma sakin alerjisi olablr bilemezsn pekmezde werlmez tatli bisiye batrlmasi karsiym emziin bnmde kizim 4 aylik dogduunda emzk verdm aldi nukun damakli silikon emzii daha so ra emzrme konusnda cok sorn yasadk silikon uc fln kullndm beni emmick die korktm emzkde wermedm biberonda daha snra emzk wermei denediimde hep kustu bnde donm donm vermeye calistm farkli emzkleri simdi chicconn kaucuk emziini uykuya dalmasi icin aldirabiliorm nuk a öguruo yine damai buyuk gelio sanirm cok aglio emzik onu sakinlestirio ama uyutmak icin yatirip sallark en azina weriorm atio elimle tuttuorm bi sure sallio oyle alio uyurknde emio o dusnce uyanio sende uykuya bunaldii bi zmn vrrmeye calis elnle tut bizimki dik vaziyrtte tutunca emzii firlatio aznndan etrafa bakio onada alistricm ins

Arkadaşa katılıyorum bal verilmez ayrıca emzik hiçbir tatlı yiyeceğe batırılmaz tadı bitince atar.bu birçok sitede yazıyor zaten. Benim oğlumda tamamen 3 aylıkken başladı emziğe. Awent silikon freeflow emiyor. Siz her fırsatta verin hatta o attıkça siz verin alışıyorlar bende öyle alıştırdım. Şu anda 6 aylık uyurken emziği atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…