• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğimin doyduğunu nasıl anlayabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2 haftalık bebekte kaka çişten daha iyi bir göstergedir. Günlük 6-7 kakalı bez 2-3 çişli bez beklenir. Ayrıca emerken yutkunma sesi kulaklarında oynama gözlemlemelisiniz. Bunlar varsa Bebeğin her ağlaması açlıktan değildir sizden ayrılmak istemez. Ben 4 aylık olana kadar çoğu zaman kucağımda uyuttum..

Ben bebeğimin altını her açtığımda kakasını yapmış oluyor. Emerken de dediğiniz gibi yutkunma seslerini hep duyarım. Kucağımdan indirdiğim zaman da, yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya demek ki haklısınız? Ayrılmak istemiyor sanırım ??

Kızlar, bebeğimi emziriyorum. Emzirirken uyuyup kalıyor, yatırdığım zaman ise tekrar uyanıyor ve emmek istiyor. Kızımın doyup doymadığını bir türlü anlayamıyorum? Bunu anlamanın yöntemleri vardır herhalde?

Deneyimli Anneler veya bilenler yardımcı olabilir misiniz?
Uyku duzeninden anlarsiniz. Ama hemen uyaniyor diyorsunuz. Belli ki emerken yoruluyor uyuyakaliyor karni doymadan sonra tekrar uyaniyor.

Ben bebeğimin altını her açtığımda kakasını yapmış oluyor. Emerken de dediğiniz gibi yutkunma seslerini hep duyarım. Kucağımdan indirdiğim zaman da, yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya demek ki haklısınız? Ayrılmak istemiyor sanırım ??
Aynen öyle evet yorucu ama bir daha yaşayamayacağınız anlar bunlar sonra kıpır kıpır hiç durmayacak kucakta zaten elinden geldiğince kucağında tut bebeğini :)

Back