• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin dizlerinde kuruluk..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nimett07

hadi gülümse..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.577
18
158
Antalya
Merhabalar..Benim ikibuçuk aylık bebeğim var..bundan 2 hafta önce bebeğimin dizleri ve dirseklerinde cildi ile aynı renkte kabarcıklar vardı..şimdi onlar geçti ve dizlerinde aşırı kuruluk var..bir kaç gün önce banyosundan sonra soyuldu geçiyor diye sevindim ama yine eski haline döndü..dizleri kuruluktan çok sertleşti..bebeyağı kullanıyordum her banyodan sonra acaba o mu dokundu diye son banyosundan sonra sürmedim ama galiba daha kötü oldu :(( bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?şimdiden teşekkürler..

Geçmiş olsun öncelikle.Benimkızımda da vardı.Kırmızılık ve kuruluk.Çok sertti dizleri.Kaşıyordu da.Yüzünde de kırmızılık vardı.Doktorumuz süt alerjisi olduğunu söyledi.Alerjik bir şey olabilir bence.Dizleri için bir krem verdi şimdi eski haline döndü.Bence bir doktora göstermekte fayda var.

bizde de süt alerjisinden dolayı bacaklarında kuruluk vardı....döküntü deniyor..

bizde de süt alerjisinden dolayı bacaklarında kuruluk vardı....döküntü deniyor..

beni sütüme mi alerjisi olabilir yoksa benim içtiğim süte mi?ben hiç süt içmiyorumda..ama yoğurt çok yiyorum ondan olabilir mi ki?

Sizin yediğiniz yoğurt,peynir sütünüze geçerek yapıyor.İnek sütü yapıyormuş ben keçi peynirini de denedim ama o da yaptı.Bazıları da laktozsuz süt ve süt ürünleri yapmıyor diyor.Hatta yumurta,incir,kivi,domates gibi yiyecekler de alerji yapabiliyormuş.

Sizin yediğiniz yoğurt,peynir sütünüze geçerek yapıyor.İnek sütü yapıyormuş ben keçi peynirini de denedim ama o da yaptı.Bazıları da laktozsuz süt ve süt ürünleri yapmıyor diyor.Hatta yumurta,incir,kivi,domates gibi yiyecekler de alerji yapabiliyormuş.
çok teşekkür ederim böyle bişey hayatta aklıma gelmezdi..hemen bir dr a görünmeliyiz o zaman..

ben hiç süt içmeidğim halde benim bebeğimde de var kuruluk. doktora götürdüm, cildi hassas dedi, nemlendirici krem verdi, onu sürüyorum, şimdi sorun yok.Oilatum Junior kremin adı.

Back