bebeğimin dişleri çok kaşınıyor yardım

daren44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
97
6
28
Edirne
arkadaşlar lütfen bana yardım edin.6 aylık bi oğlum var. dişleri çok kaşınıyor.eli hep ağzında.elini ağzından çektirince ağlıyor. emzik verince emziği atıp elini ağzına sokuyor ve karnı toksa elini ağzına soktuğu için bütün mideyi boşaltıyor ne yapacağımı şaşırdımm. lütfen bir fikir verin

arkadaşlar lütfen bana yardım edin.6 aylık bi oğlum var. Dişleri çok kaşınıyor.eli hep ağzında.elini ağzından çektirince ağlıyor. Emzik verince emziği atıp elini ağzına sokuyor ve karnı toksa elini ağzına soktuğu için bütün mideyi boşaltıyor ne yapacağımı şaşırdımm. Lütfen bir fikir verin

ben diş döneminde eczanelerde meyve fileleri var içine mevsim meyvesini koyuyor onu aldım.ilk başta istemedi sonra alıştı.iyi geliyor .

arkadaşlar lütfen bana yardım edin.6 aylık bi oğlum var. dişleri çok kaşınıyor.eli hep ağzında.elini ağzından çektirince ağlıyor. emzik verince emziği atıp elini ağzına sokuyor ve karnı toksa elini ağzına soktuğu için bütün mideyi boşaltıyor ne yapacağımı şaşırdımm. lütfen bir fikir verin

arkadaşım merhaba,

çocuklar diş çıkarma zamanlarında ellerine ne geçiyorsa ağızlarına alıp dişlerini kaşıyıp kendilerini rahatlamaya çalışıyorlar :))

diş çıkarmaya yakın zamanda nukun sulu diş kaşıma ürünleri var onları kullanmıştık. dişliği buzdolabı kısmında 1 saaat bekletiyordum çıkartıkdan sonra 1 dk falanda dışarıda bekletiyordum sonra çocuğun eline veriyordum soğuk olması baya rahatlatıyordu onu

ayrıca playgronun çoğu oyuncağının üzerinde diş kaşıma halkaları var, hem oyuncak hem diş kaşıma aparatı olarak kullandık.

biz bu zorlu dönemi böyle atlattık umarım yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşım merhaba,

çocuklar diş çıkarma zamanlarında ellerine ne geçiyorsa ağızlarına alıp dişlerini kaşıyıp kendilerini rahatlamaya çalışıyorlar :))

diş çıkarmaya yakın zamanda nukun sulu diş kaşıma ürünleri var onları kullanmıştık. dişliği buzdolabı kısmında 1 saaat bekletiyordum çıkartıkdan sonra 1 dk falanda dışarıda bekletiyordum sonra çocuğun eline veriyordum soğuk olması baya rahatlatıyordu onu

ayrıca playgronun çoğu oyuncağının üzerinde diş kaşıma halkaları var, hem oyuncak hem diş kaşıma aparatı olarak kullandık.

biz bu zorlu dönemi böyle atlattık umarım yardımcı olabilmişimdir.

çooookk teşekkür ederim fikirleriniz için

bizde playgronun dişliklerini kullanıyoruz. bu sıralar tam diş çıkarma dönemi ve ne bulsa gerçekten ağzına sokuyor arkamı gönmeye gelmiyor ağzına hemen birşey sokuyor. oyuncaklarınıda değiştirdik diş kaşıma aparatı bulunan oyuncaklardan aldık

biz nuk diş kaşıyıcı kullanıyoru. sulu dişliklerde buzdolabı olayı gerçekten işe yarıyor. 4-5 tane dişliğimiz var hepsini dolaba koyuyorum her saat başı başka bir dişlik veriyorum.

arkadaşlar buradaki yorumlarınızı okuyarak geçen gün oğluşuma playgro diş kaşıyıcı aldım çok teşekkür ederim hepinize :))
dişliği buzdolabında bekletme olayı gerçekten çok etkili oldu oğlumu baya rahatlatıyor bende artık tavsiye ediyorum :)

Back
X