Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aft olmuş sanırım benim oglaninda yanağında çıkmıştı kendi kendine geçmişti kontrol edin sürekli gecmezse doktora gözükun hatta benimkinde biraz ateş yapmıştı calpol vermiştim
Süt lekesi değil Süt lekesi bu kadar yoğun olmaz karbonatlı kaynatilmis ilitilmis su ile agzini temizleyin bir tülbent yardımıyla karbonat çok iyi geliyor
Merhabalar ilk zamanlar mamanın sıcaklığını ayarlayamadigim için çok sıcak olduğunu ve damağını yaktığını düşünüyorum ben, sizde de böyle bir durum olma olasılığı var mı? Hicbir sey kullanmadan ve yapmadan bir kaç güne kendiliğinden geçti
Canım için rahat olmasını istiyorsan, zaten mama verirkende su katıyoruz ya içine onun gibi düşün sadece su ver. Tertemiz oluyor. Olmazsa pamukçuktan endişe edersin.