Benim oglum bir yasina girmek üzere ve hala cok gazli bi cocuk..
elektrik süpürgesi sac kurutma makinesi birazda olsa yardim etti bize..
birde ben sürekli göbegine yada ayaklarina sicak su torbasi koydum bunun cok faydasi oldu.
buzuki orhan osman dinletiyorum hala onunla uyuyor.gazli cocuk zor oluyor canim anliyorum seni.
cörek otu yagi denedinmi hic?ilk bir iki denememizde bize yardim etti sonrasinda onunda yardimi
olmamisti ama su sicak su isini yap bebisin rahatliyor o zaman.
geçen yıl teyzemin çok tatlı bir kızı oldu elamız, ama doğduğu günden 6 aylık olana kadar sürekli gaz sancıları bitmez bilmek ağlama nöbetleri oldu sürekli doktorlardaydık, düşünn bir bebeğe 4 kişi geceli gündüzlü baktık allahtan şimdilerde çok iyi yapacak hiç bir şey yok sadece zamanla geçtiğini biliyorum uykusuz gecelere biraz katlanmak gerekiyor...
geçmiş olsun buketimm.....inşallah kısa zamanda atlatırlar gaz sancısını bebişlerimiz....:Saruboceq:ayni dert bizde de var :gitme: dun acile gittik ama dr ilac milac vermedi.sabredeceksiniz dedi
aynı dert bendede var aynı şurubu içiriyorum ama faydası yok zaten doktor 3 aya kadr hiç bişey fayda etmez dedi çörek otu yağını kullanıyoruz günde bi çay kaşığı zyetin yağı ile karnına masaj yapaıyoruz biraz işe yarıyor kakasını yapamıyor onun içinde poposundan yine zeytin yağı salıyoruz kulak çubuğu ile anca o zaman rahatlıoyor
kızlar oğluşum acaip gazlı :çok üzgünüm:
yediğime içtiğime herşeye dikkat ediyorum ama yinede fayda etmiyorrrrrrr....:1no2:
ağlarken içim parçalanıyorr....yavrumun acaip canı yanıo :çok üzgünüm:
geçen gün dr.gittik ilaç ve fitil verdiii ama 15 günden önce kullanmayın dedii...son iki gün ama nasıl geçer bu iki gün bilmiyorummmm:çok üzgünüm:
kızımın hiç böle sorunu yoktu...ne yapacağımı şaşırdımmmmmm:çok üzgünüm:
sancısı tutunca tek iyi gelen şey elekt.süpürgesiii...baya sakinleştiriyorr....offfff:çok üzgünüm:
oğluşuma nasıl yardımcı olabilirimmm_?bu konuda önerilerinizi bekliorumm.....
Canım benim oğlumda da aynı sorun var. Dr. Nurse harveys yada zinco önerdi. Zinco ilk gün işe yaradı ertesi gün fayda etmedi ben de kestim. 15 günden önce önermiyoruz demişti zaten. Ayağının altına ve göbeğine acı elma yağıyla masaj önerdiler. Göbeği düşmediği için ayağına yapıyoruz sadece. Kolik CD si dinliyo bazen. Bazen ilkayın anlattığı gibi tutunca rahatlıyo. Ama en çok pelinotu var, ondan kendime çay yapıyorum, bi çay kaşığıda oğluma veriyorum. Günde 2 sefer. En çok o rahatlattı. Erkek çocuklarda daha çok görülüyomuş bi de bu :gitme:
ben doğum yaptığım günden itibaren bütün yemeklerime kimyon koydum hem ben çok rahatladım hem de oğlum bence mutlaka deneyin bunu faydasını görürsünüz inşallah...allah kolaylık versin