Bebeğimin çok gazı var !

bende 6-7 ay gaz sıkıntısı çekenlerdenim sab simplex kullandık ama eğer bu tür damlalar kullanıyorsanız kızlar kesinlikle düzenli vermeniz gerekiyır yani bugün bebiş gazı dedğil diye kesmeyeceksiniz değilse hiçbir işe yaramıyor birde ben papatya ve rezene çayı veriyoırdum anneninde kendini üşütmemesi lazım hemen kakası yeşil oluveriyor kuzucukların yediğine içtiğine istediğin kadar dikkat et eğer bebiş gazlı ise napsan faydasız ama hiç değilse azaltılabillir hem kendinizi hem bebişlerinizi üşütmemeye çalışın başlarına şapka ayaklarına gerekirse birde patik giydirin bemce bizim oğlan ayağından bir soğuk aldımı hemen kakası yeşil oluyordu ve karnı ağrıyordu

sağlun kızlarrrr......nurse harveys veriyorum dünden beri inşallah iyi olcak bebişimmmmm

lalimm yazık yawruya kıyamam..bizim de kusma problemimiz war..bide feci hıçkırık..sıpa karnımda da hıçkırıp dururdu..kıyamıyorum hıçkırırken nası yoruluyo...

aynen... benim kızım da karnımda çok hıçkırırdı, daha o zaman kıyamazdım. şimdi göz önünde daha zor gelir oldu.. allah başka sıkıntı vermesin tabii. doktora soracağım bakalım nedir sebebi..

lalciğim nurse harveys' i ben de duymuştum birkaç kişiden. bir de acı elma yağıyla ayağa yapılan masajı.. inşallah şifa bulur bebeğin, ikiniz de rahatlarsınız..

cashmircim sağol canım...acı elma yağını bende duydumm ama bu gece maşallah baya iyiydi bebişim...:nazar:

canım benim bebeğimde de ara ara oluyo sancı
ben çözümü elma yağında buldum
elma yağı aldık eczaneden pamukla azcık karnına ve ayak altlarına sürüyorum masaj yapıyoum
çok iyi geliyo tavsiye ederim

bizde de var ol lanet gaz sancilarindan mafoldumben
hickirmasinin nedeni gaz olmasiymis cocuk doktoru soyledi

Son düzenleme:
bizde Omix kullandık çok iyi geliyodu uykuda yapıyodu aynı zamanda.biraz sabır 3 ay geçtimi normale dönüyolar

benım elim sürekli sırtında masaj halınde. yüzüstü yatırmakda işe yarıyor. ayrıca zinco damla kullanıyorum. asırı bır gazımız yok allaha şükür.ama o iki büklüm olunca ben eriyorum.

bizde de var ol lanet gaz sancilarindan mafoldumben
hickirmasinin nedeni gaz olmasiymis cocuk doktoru soyledi

öyle miymiş? akannehir.. tevekkeli değil dün gece uyuyamadı kuzum mafoldumben.. bizde de başladı sanırım o sancılar. çarşamba' ya randevu aldık doktordan.. bakalım bir şey önerecek mi?

benim ebe gecen sunlari tavsiye etti: iki bacaklarini elinize alip bisiklet sürdürün dedi sürekli hareket ettirin dedi bebekler kilolalarin yüzde yirmisini icermis kendinden pay bic dedi bana sen sürekli süt ic ic ama hic hareket yok tabi gaz yapar dedi
sonraacima bacaklari sirayla karnina dogru ittircekmi$iz sonra sicak suda islatilmis havluyu bebegin karinana sarip iki elimizle syk dedi bazende on parmak uclariyla cimcik atabilirsiniz cimcikde degilde masaj eder gibi tutup tutup birakmak bebeklerin cok hosuna gidermis dedi

szn canım bende sürekli bebişime dediğin gibi hareketler yaptırıyorum maşallah son iki gündür baya bir düzelme var oğluşumda....artı nurse harveysede başladık ve onunda baya etkiisi oldu canımm oğluma...
inşallah oğluşumla birlikte tamamen aşacağız bu gaz sorununu......

doktor metsil damla verdi ancak çok gerekmedikçe kullanılmamalıymış bu tür ilaçlar.. ben 2 gündür kimyon içiyorum kızlar.. sanırım faydasını gördük biraz.. bugün de elma yağı alacak babamız ve muskat.. muskat da fayda ediyor dediler.. bakalım deneyeceğiz..

bende metsil kullanıyorum doktor 8 damla ver dedi ama ben 5,6 damla veriyorum..sonuçta ilaç birde elma yağı kullandım bir süre ama sanki pek fayda etmedi..

geçen yıl teyzemin çok tatlı bir kızı oldu elamız, ama doğduğu günden 6 aylık olana kadar sürekli gaz sancıları bitmez bilmek ağlama nöbetleri oldu sürekli doktorlardaydık, düşünn bir bebeğe 4 kişi geceli gündüzlü baktık allahtan şimdilerde çok iyi yapacak hiç bir şey yok sadece zamanla geçtiğini biliyorum uykusuz gecelere biraz katlanmak gerekiyor...

ya bilmiş bilmiş yazmışım benim kızımda felaket hemde burda anlattığımdan daha betr ve ben karsta yaşıyorum tekim tek başıma idare etmeye çalışıyorum 4. ayımızdayız ama hala gazımız var lanet olsun bu gaza

ah ah seni çok iyi anlıyorum sabahlara kadar tıkanarak ağlıyodu ben çareyi hindistan cevizinde buldum aktarda satılıyo küçük küçükonu rendeleyip emziğine batırıp veriodum yada anne sütüyle bir kaşıkla veriodum günde 3 4 kez verebilirsin içine şekerle havanda döv onu ben onunla çare buldum bide sab simplex diye damla veriodum ama damlalar 2gün i geliyor sonra bağışıklık yapıyo bak bu dediğimi dene biz sonra sabaha kadar uyuduk uykuda yapıo...

gaz olduğundan kesin emin değilseniz saç kurutma makinasını tavsiye ederim... oğlum çok fazla kolik sansısı çekiyordu belli sattlerde hep,genelde akşam... doktor tavsiyesi ile saç kurutmayı kullanmıştık ve şükür onun sayesinde atlattık...ses anne karnındaki sese benziyormuş ve bebek sakinleşiyormuş... ben de % 100 işe yaradı diyebilirim...inşallah çabuk atlatırsınız...

evet bizde fönle sakinleştik ama 7ay fön makinesiz uyumadı zor geri döndürdüm 3gece ağladı fön istedi sonrasıda var işin...

X