Doğuma Hazırlık Bebeğimin Cinsiyetini Öğrendim İsim Arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

jiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
263
3
48
İstanbul
evet kızlar bebeğimin cinsiyeti erkek
çok mutkuyum Rab'bim olmayanada versin...
Şimdi ise sizden ricam güzel bir isim için sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
Haydi kızlar hepinizden en az bir Rahmani ve mübarek isim bekliyorum...

benımde nasıp olursa bı oğlum olcak adıda ARAS cennette sifa veren ırmak

aaa çok güzel allah bağışlasın canım biz daha isim bulamadık kararsız kaldım

hayirli ugurlu olsun Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin...
isim olarakda,
Akif Emre veya
Yagiz

hayirli ugurlu olsun canim, Rabbim kucagimizada aldirsin tosuncuklari

hayırlı uğurlu analı babalı olsun inşallah canım benimde oğlum olacak ismide DORUK URAS olacak inşallah

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
bizimde oğlumuz oluyor nasipse,
hala karar veremedik bizde malesef,
düşündüklerimiz ise Kaan, Enes, Eren, Mert, Emir

ali yuşa,mustafa ahsab,talha bora,batın,ali yasir,ali zahir,sıraç,toprak,elyesa, bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inş.

kerem,eymen,mirza isimlerini beğeniyorum bende..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun... İsim bulmak cokzormus bende 13. Haftada ogrendim cinsiyetini ama hala bir isim bulamadim bol sans diliyorum:)

Etka:Allah korkusu ile günahtan çok fazla çekinen. Haram veya helâl olduğunu iyice bilmediği şüpheli şeyleri yapmayan. Günah işlemeyen. Her şeyde Cenab-ı Hakk’ın rızasını gaye ve maksad edinen.

Batın:Allah ın 99 isminden biri.

Bera:1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti

Duhan:Kuran-ı kerimdeki anlamı kıyamet günü çıkacak duman

Hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza alın.Dünyanın en hayırlı evladı olur inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
ali yuşa,mustafa ahsab,talha bora,batın,ali yasir,ali zahir,sıraç,toprak,elyesa, bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inş.

hepsi birbirinden güzel canım insallah sünnete uygun bir isme babası ile bşrlikte bir karar veririz

çok sağol canım çok güzel isimler babası ile birlikte kesin olmayan bir isme karar verdik insallah hayırlısı olur isminide sıraç düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…