- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi Babylicious
-
Temel şeylerden başla alışveriş için zaten aceleye gerek yok ufak tefek gözüne çarpan şeyleri alırsın .bilemiyorum bende ama artık ne yapayım cınsıyetı gec ogrenırım alısverıs lıstem ıcın 2 3 haftam daha olur
Temel şeylerden başla alışveriş için zaten aceleye gerek yok ufak tefek gözüne çarpan şeyleri alırsın .
Heycanini anliyorum ama fazla takmışsin kafana hem cok erken alisveris bence 7aydan sonra yap .bende 20haftada ogrendim hic oyle cok merak etmiyordum etrafim benden fazla merakliydi vallaAllahim sagkiklikla kucagina versin insalalh
Ben testis gibi gördüm bilemem tabi. Bugun birine daha dedim yüzük testi yap. Alyansını ipe gecir karnın üstünde yuvarlak dönerse kız. diker gider gelirse erkek.
Alsana ultrason yüzük yalan söylemez
Bak bakalım ne çıkacak. Tecrubeyle sabittir genelde doğru çıkıyo nasıl oluyosa onu bende çözemedim. Kolay gelsin
ben asagidaki ultrason görüntüsüne benzettim sizinkini. Eger öyleyse kiz bebek. Tabi 20. haftadan önce emin olmayin yinede.
Ben testis gibi gördüm bilemem tabi. Bugun birine daha dedim yüzük testi yap. Alyansını ipe gecir karnın üstünde yuvarlak dönerse kız. diker gider gelirse erkek.
Alsana ultrason yüzük yalan söylemez
Bak bakalım ne çıkacak. Tecrubeyle sabittir genelde doğru çıkıyo nasıl oluyosa onu bende çözemedim. Kolay gelsin
Erkek oluyor bu durumda son teknoloji yüzük ultrasonu:)) Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin.vallahı denedım sımdı ılerı gerı gıttı ama sanırım bu yuvarlak donmez hatta kendım dondurerek baslattım ama duz oldu
Insan merak eder ama kendini bu kadr sabitleme illa ogrenmeye soyleyenlerede soyle doktorum soyelerse soyler ogrenirsiniz illa birgun de gec bosver kimseyi takma daha nelere takacaklar daha dur hicbirine yuz verme.allahim saglikla kucaga versinde gerisi bosHep eşim ve annem yüzünden zaten taktım kafama :) bende hiç dusunmemıstım ogrenmeyı hatta ılk hamıle oldugumda ogrenmıcem dogdugunda surprız olsun dıyordum ama :) benı heyecanlandırdılar hadı dedım ogreneyım erkek dedıler sonra degıstı bakalım onumuzdekı hafa ne dıyecekler :) yada ayrıntılıya kadar beklerım :)
Erkek oluyor bu durumda son teknoloji yüzük ultrasonu:)) Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin.
Insan merak eder ama kendini bu kadr sabitleme illa ogrenmeye soyleyenlerede soyle doktorum soyelerse soyler ogrenirsiniz illa birgun de gec bosver kimseyi takma daha nelere takacaklar daha dur hicbirine yuz verme.allahim saglikla kucaga versinde gerisi boskendine iyi bak
Guzel heycanlar tabitabı ya ıcerde kalmıcak sonucta ama ıste herkes ayrı bısey soyleyınce insan karısıyor ıllakı :) ama saglıklı olsun baska sey ıstemem erkek kız ıkısınınde ayrı guzellıklerı var sonucta ınsallah ıkısını de yasarız ıkı mutlulugu da gosterır rabbım
yine iyi tahminde bulunmuslar ben gidiyom geliyom birsey diyen yok:) ama ben fotodan pek anlayamadim acikcasi sizde bir iki hafta bekleyin zaten belli olur artik:)
belli oldu mu cinsiyeti miniğin :)ay keske bende de demeselerdi :)bende her gıttıgımde tahmınde bulundular ılk basta kız olsun dıye hevesım vardı erkek dedıler tama dedım kendımı alıstırdım oglum oglum dıye :) simdide kız olabilir diyorlar :) onumuzdekı hafta erkek ayrıntılıda kız derlerse hıc sasırmam :)
belli oldu mu cinsiyeti miniğin :)
Yüzük testinden sonra bebeğin cinsiyeti belli oldumu. .yani ultrason dadimi artık ultrasonlar care olmayınca ne edelim :) daha iyisini bulduk :)
Yüzük testinden sonra bebeğin cinsiyeti belli oldumu. .yani ultrason da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?