- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Bekleyin zamanı gelince belli olur
Bu acele neden
Bunu sorgulayan pipi sevdalıları yoktur umarım çevrenizde
kimseye inanma ..
detaylı ultrasona kadar söylenenler net olmuyor..
20. haftayı bekle net bilgi için.
aynen ayrıntılıda kesın bellı olur heralde ama herkes ıste daha 12 13 haftadan ogrenınce ben kaldım ne guzel ufak tefek esya alacaktım :) 3 4 hafta daha bekleyecegım artık yada belkı onumuzdekı hafta bellı olur
canım bana kız gibi geldi, sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına alcinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var diğer topikte birde onlara sor istersen
17. hafta da ne hissiyetı hem de ilk bebekte
Az sabredin lütfen.
tabiki orası öyle bende seyirmelerimi bağırsak hareketlerimi bebek sanarak havalara uçuyordum taki sevgili doktorum suratıma tokat gibi o bağırsak diyene kadar3 4 gun cok hıssettım hatta ben dokununca oda ıcten dokunuyordu son bırkac gun hıcbırsey olmadı bende korktum bıraz :) e malum ılk bebek ınsan ne oldugunu bılemıyor
Arkadasimin basina geldi 18 haftaliga madar erkek dediler klitorisi pipi gibi gozukup iki yanagi sis olabiliyor bebeklerin bunlarda testis gibi dolu dolu gosteriyor. Birde aklinizda olsun genelde insanlar malesef cinsiyette ayrim yapiyorlar drlar erkek mujdesini daha erken zamanda veriyorlar. Ve erkek oldugunu dusununce hemen diyiveriyorlar. Bana da kiz gibi geldi Rabbim hayirlisini versin kiz bebekler daha cilveli daha bi sevimli oluyorlar ultrasonda bile daha kibar gozukuyorlar:)
Dogdugunda bak gor kiz da olsa erkekde olsa cok ama cok seviliyor alisverisi 2 hafta ileri ertelersiniz ayrintilida kesinlesiyor ins saglikli bi oglunuz veya kiziniz olsun torun baldan tatlidir anneniz ne olursa olsun cok sevicek bebisibende kız cocuklarını daha cok severım cok sevımlı tatlı oluyorlar :) yavas yavas alısverıse baslıcaktım o yuzden bellı olmaması benı hayal kırıklıgına ugrattı yoksa kız erkek cok farketmıyo ben ve esım ıcın :) annem farkedıyor bıraz o kadar
Dogdugunda bak gor kiz da olsa erkekde olsa cok ama cok seviliyor alisverisi 2 hafta ileri ertelersiniz ayrintilida kesinlesiyor ins saglikli bi oglunuz veya kiziniz olsun torun baldan tatlidir anneniz ne olursa olsun cok sevicek bebisi
Bacak arasında kordon varsa nasıl kız oluyor bebiş20 de net öğrenirsin inşlh bence erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?