Bebeğimin cinsiyeti için eşimin tutumu

İnanmıyorum bu devirde hala böyle insanlar var mı gerçekten okumuş cahillik bu olsa gerek. Biz 1.5 yıldır bebek hasretiyle tutuşuyoruz gitmediğimiz doktor yapmadığımız işlem kalmadı şimdi hamile olduğum halde hala şoktayız sevinemiyoruz bol bol dua etmeli ki Allah nasip etmiş hiç olmasa naparmış acaba Allah size sabır versin

Konu aktif degil ama o babisi merak ediyorum şuan da kesin aşkı olmuştur kızı ve uzerine cok düşüyodur. Mutludur yani .

Allahım ya biliyor mu acaba cinsiyeti erkeğin spermi belirliyor kadının hiç bi faktörü yok bunda evlat evlattır

Bizdede tam tersi oldu ben kız istiyordum eşim için farketmiyordu üzüldüm inkar edemem ama cocuga da ihanet iş geldiği için Bi süreden sonra kabullendim.. Benim eşimde öle karısmaz hep ben kendm bakıyorum kendm alıyorum kendm karar veriyorum o kısım biraz kişilik meselesi bence onu kız oldugu için yaptıgını düşünme ama senn yerinde olsam 2.nin yine kız olma ihtimalini düşündüğümden yapmak istemediğimi gözüne sokar bu konuda inatlaşırdım aklına basına alana kdr

Biz eşimle ikimizde kız olsun istiyorduk ama sağlıklı olsunda hiç fark etmez diyorduk bizimde erkek olacak galiba ama emin ol kız olmasını çok istiyorduk ikimizde sonuç olarak ikiside evlat kız erkek hiç fark etmiyor

Konu aktif degil ama o babisi merak ediyorum şuan da kesin aşkı olmuştur kızı ve uzerine cok düşüyodur. Mutludur yani .
Hemen cvp vereyim, doğum yaptığımda 1 çiçek dahi almadı, ameliyatlı halimle salonda bebekle ilgilenirken kendini yatak odasına kapattı. Kızım şu an 1 yaşında o kadar güzel ve dilli bir bebek ki değil babası gören herkes aşık... bu süreçte yaşattığı stres de ondan soğumama neden oldu, resmen sevmiyorum adamı

Merhaba bebeğiniz doğdum mu şu an nasılsınız ? Çok merak ettim lütfen sizinle konuşmak istiyorum

Maşallah bebeğine şükürler olsun , benim de kızım olacağını öğrendim dünden beri hayatı zehir etti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…