Kızımın cildinde kücük kucuk sivilce den daha minik noktalar halinde kizariklar var on aylik olucak neredeyse yeni doğdunda olmustu ama hemen gecmisti simdi bir aydie gecmiyor opulmekten mi yoksa baska birsey mi merak ediyorum durumu yasayan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglumun yanakları böyle dogdugundan bu yana arada bir gecer sonr ageri gelir kasiyo kendisi hatta cok küçükken kasiyarak yara bile yapmisti.Kızımın cildinde kücük kucuk sivilce den daha minik noktalar halinde kizariklar var on aylik olucak neredeyse yeni doğdunda olmustu ama hemen gecmisti simdi bir aydie gecmiyor opulmekten mi yoksa baska birsey mi merak ediyorum durumu yasayan oldu mu
Benim oglumun yanaklari ve kafasi da kızarıyor. Gorsellere baktığımda o kadar yoğun değil ama ilerde ne olur bilemem. Tanı ne zaman ve nasil konuldu?Benim 3 aylık bebegimde de bu şekilde var ama çook şiddetli bu şekilde değil, atopik dermatit tanısı kondu maalesef yüzü kıpkırmızı.. sizin bebeğiniz büyükmüş yedigi birşeyden veya yüzüne değen birşeyden olabilir mi
Bende goturucem doktora bir ara cok opuldu kirmizilasti sonrasindada boyle putur putur oldu gecmek bilmiyorOglumun yanakları böyle dogdugundan bu yana arada bir gecer sonr ageri gelir kasiyo kendisi hatta cok küçükken kasiyarak yara bile yapmisti.
Doktoruna alerji testi istiyorum dedim gerek duymadi cildi kuru dedi gundelik bi krem yazdi onu kullaninca normallesiyo yanaklarimiz.
Daha once boynunda isilik oldu onlar gecti sonrasinda yuzunde artmaya basladi evet emerken cok terliyor kafasi vs emeklemeyese basladi cok surunuyor belkide o yuzden ama bayadir geçmiyor siz krem vs kullanıyor musunuz ben boynundakiker icin dogal gul suyu kullandim ise yaradi ama yuzune fayda etmediİsiliktir. Çok emen bebekler annenin kolundan terler. Yerlere sürünüyordur halı yapıyordur. Benimki hep böyle
Biri öptü mu ?Kızımın cildinde kücük kucuk sivilce den daha minik noktalar halinde kizariklar var on aylik olucak neredeyse yeni doğdunda olmustu ama hemen gecmisti simdi bir aydie gecmiyor opulmekten mi yoksa baska birsey mi merak ediyorum durumu yasayan oldu mu
Evett sehir dışında ailemden uzaktayim ailemin yanina gidince gelen giden optu opme dediysemde malesef opulduDaha once boynunda isilik oldu onlar gecti sonrasinda yuzunde artmaya basladi evet emerken cok terliyor kafasi vs emeklemeyese basladi cok surunuyor belkide o yuzden ama bayadir geçmiyor siz krem vs kullanıyor musunuz ben boynundakiker icin dogal gul suyu kullandim ise yaradi ama yuzune fayda etmedi
Biri öptü mu ?
Mustelanın atopik yuz kremi suruyorum o biraz geçiriyor ama eşim sakallıyken öpünce veya çok emdiğinde gene artıyor. Sivilcemsi yapıdalar. İlk kızımda 5 yasında suan. Bebekken onda da olurdu. beyaz tenli öpünce bile kızarıyor benimkiler. 1 yasından sonra hafiflemişti bu da geçer heralde. Çok ustune dusmedim acıkcası cunku yuzune yayılmıyor. Yanaklarda kalıyor.Daha once boynunda isilik oldu onlar gecti sonrasinda yuzunde artmaya basladi evet emerken cok terliyor kafasi vs emeklemeyese basladi cok surunuyor belkide o yuzden ama bayadir geçmiyor siz krem vs kullanıyor musunuz ben boynundakiker icin dogal gul suyu kullandim ise yaradi ama yuzune fayda etmedi
Evet dediginiz sekilde sivilcemsi gibiler birde sicakta daha cok arttigini fark ettim zamanla gecer insallah bizimde teşekkür ederimMustelanın atopik yuz kremi suruyorum o biraz geçiriyor ama eşim sakallıyken öpünce veya çok emdiğinde gene artıyor. Sivilcemsi yapıdalar. İlk kızımda 5 yasında suan. Bebekken onda da olurdu. beyaz tenli öpünce bile kızarıyor benimkiler. 1 yasından sonra hafiflemişti bu da geçer heralde. Çok ustune dusmedim acıkcası cunku yuzune yayılmıyor. Yanaklarda kalıyor.